Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Naživo: Sledujte s nami posledné hodiny prestupového obdobia v Tipsport lige

BRATISLAVA - Sledujte s nami posledné hodiny prestupového obdobia. Článok obohatíme o čerstvé informácie, špekulácie, prestupy, fotky, videá aj podcasty.
Zdroj: 30919
Zdieľajte:

Potvrdené prestupy počas štvrtku 31.1.2019:

  • Matej Gajan HC ´05 iClinic Banská Bystrica → Hodonín
  • Ryan Glenn Féhervár AV 19 → HC ´05 iClinic Banská Bystrica
  • Márton Pápa Vasas SC → MAC Budapešť (návrat z hosť.)
  • Bence Kiss HK Budapešť → DVTK Miškolc (návrat z hosť.)
  • Tibor Albert HK Budapešť → DVTK Miškolc (návrat z hosť.)
  • Peter Hraško HC 07 Detva → HKM Zvolen (návrat z hosť.)

15:44 HKM Zvolen na svojej stránke oznámil, že bol dohodnutý s útočníkom, ktorý by bol na naše pomery veľkou posilou: "V mnohých prípadoch chýbalo k uskutočneniu prestupu naozaj veľmi málo. V jednom bola dohoda prakticky na svete a príchodu hráča nič nebránilo, náš klub urobil všetky potrebné kroky, zabezpečené boli dokonca letenky aj bývanie. V poslednej chvíli situáciu skomplikovala druhá strana, vedenie hráčovho klubu nakoniec transfer nepodpísalo. Len dodáme, že sme vo Zvolene mali vidieť útočníka s takmer 700 odohratými zápasmi a s vyše 300 bodmi v NHL, zároveň účastníka MS v drese Kanady, pritom stále v produktívnom hokejovom veku," napísal klub na svojom webe.

13:15 Športový manažér HC ´05 iClinic Banská Bystrica Július Koval vysvetlil posledné zmeny v tíme. Martin Kupec skončil s hokejom, klub mal záujem o troch slovenských obrancov.

Prečítajte si aj

Mladý Martin Kupec skončil s hokejom, majster mal záujem o troch slovenských obrancov

12:00 Aj dnes (1.2.2019) zisťujeme, čo sa dialo v tipsportligových kluboch, takže určite nám zachovajte pozornosť počas celého dňa.

11:43 PRESTUP: Peter Hraško sa z hosťovania v HC 07 Detva vracia do HKM Zvolen, kde dohrá sezónu.

Prečítajte si aj

VIDEO HKM Zvolen si stiahol z hosťovania svojho skúseného obrancu

09:00 Žiadny tím ešte neohlásil prestup, ktorý by mohol byť dotiahnutý pred polnocou, ale oznámený až 1. februára.

00:01 Prehupli sme sa do februára, prestupové obdobie je za nami. Jeho posledný deň priniesol len jeden poriadny prestup a síce príchod Ryana Glenna do HC ´05 iClinic Banská Bystrica. Otázka Krisa Versteega sa nerozlúskla, HK Nitra vydá oficiálne vyhlásenie pravdepodobne v piatok, keďže prestup sa teoreticky mohol "upiecť" ešte do polnoci, len nebol oznámený. To isté platí aj pri ďalších tímoch, hlavne čo sa týka Zvolena, ktorý sa snažil o centra. Ráno od 07:00 budeme zháňať ďalšie informácie, takže si nás rozhodne "zapnite". Dovtedy dobrú noc.

00:00 Prestupové obdobie sa skončilo!

23:40 Vyzerá to tak, že dnes už nebude oznámený žiadny prestup, čo ale neznamená, že sa tak nemôže stať ešte 1.2.2019, ak sa všetko stihlo dotiahnuť.

23:00 Hodina do konca prestupového obdobia. Stane sa ešte niečo?

21:47 Tomáš Urban ostáva v Nových Zámkoch.

21:00 Už nejaký čas sa nič nedeje. V závere dňa sa síce dá očakávať nejaký prestup, ale šance naň sa stále znižujú.

20:23 PRESTUP: Bieloruský obranca Pavel Čarnaok, ktorý v decembri skončil v HKM Zvolen, dohrá sezónu v poľskom tíme Cracovia Krakow.

20:00 Do konca prestupového obdobia ostávajú štyri hodiny. Čo sa ešte môže udiať?

Prečítajte si aj

Štyri hodiny do konca prestupového obdobia: Aké zmeny sa ešte dajú čakať?

19:00 Posledných päť hodín do konca prestupového obdobia!

18:30 Príchody by ešte mohli oznámiť aj Liptovský Mikuláš, Nové Zámky, Miškolc alebo Trenčín.

18:10 V záverečných hodinách očakávame oznámenie príchodu útočníka do HKM Zvolen a taktiež čakáme, ako dopadne situáciu ohľadom Krisa Versteega. To však nemusí byť oznámené dnes.

18:00 Posledných šesť hodín do konca prestupového obdobia!

17:46 Špekulácia: DVTK Jegesmedvék Miškolc rokuje so zámorským útočníkom, pričom dnes vo švajčiarskom tíme EHC Visp po dvoch sezónach skončil päťnásobný majster Nórska, 32-ročný Američan Dan Kissel.

17:15 Trochu mimo prestupy: Ladislav Nagy spoznal dĺžku svojho zranenia.

Prečítajte si aj

VIDEO Zlé správy pre Košice aj Nagya: Kapitán si nezahrá dosť dlho!

16:20 Špekulácia: Matúš Sukeľ je spájaný s prestupom do Mladej Boleslavi, ale je otázne, či hráč, ktorý v tejto sezóne nastupoval za Liptovský Mikuláš aj Slovana Bratislava, naozaj prestúpi.

16:17 Špekulácia: Český útočník Nových Zámkov Tomáš Urban by sa mohol vrátiť do rodnej krajiny. Informáciu priniesol hokej.cz. V minulosti hral za Liberec či Mladú Boleslav.

16:12 HK Nitra zverejnil oficiálne stanovisko ku Krisovi Versteegovi.

Prečítajte si aj

Oficiálne stanovisko HK Nitra ku Krisovi Versteegovi

16:08 PRESTUP: Mladý brankár Matej Gajan, ktorý v tejto sezóne hosťoval z HC ´05 iClinic Banská Bystrica v Leviciach, mieri do treťoligového českého Hodonína.

16:05 PRESTUP: HC ´05 iClinic Banská Bystrica získal 38-ročného kanadského obrancu Ryana Glenna.

Prečítajte si aj

Banskú Bystricu posilnil kanadský obranca so skúsenosťami z najlepších európskych líg

15:55 DVTK Jegesmedvék Miškolc ešte prestupové obdobie neuzavrel: "Jednáme s jedným zámorským útočníkom. Uvidíme, či sa to podarí. V tomto momente to je ťažko hovoriť, pretože stále musíme doriešiť niektoré veci," povedal pre hokejovysvet.sk športový manažér tímu Ádám Nagy.

15:32 Napriek rôznym informáciám kolujúcim po internete, príchod Krisa Versteega do HK Nitra stále nie je oficiálny.

Prečítajte si aj

SZĽH eviduje Krisa Versteega, Kováčik tlmí emócie: Ešte to nie je doriešené

14:41 HK Poprad, HC 07 Detva, MAC Budapešť a MsHK Žilina už nezháňajú žiadne posily.

14:33 Podľa SZĽH je už Kris Versteeg zaevidovaný v systéme a jeho prestup by teda mohol byť čoskoro oficiálny. HK Nitra ale stále nevydal oficiálne stanovisko.

Prečítajte si aj

Oficiálne: Čiliak opúšťa Slovan, sezónu dohrá v Česku

13:47 HC 07 Detva už posily nezháňa. Príchody Kurtisa McLeana a Tomáša Töröka boli posledné: "Už máme všetko, nezháňame nikoho," povedal pre náš portál majiteľ klubu Róbert Ľupták.

13:34 Maďarský útočník Márton Pápa, ktorý v tejto sezóne striedavo nastupoval za MAC Budapešť a Vasas SC (Erste liga), dohrá sezónu v Tipsport lige. MAC Budapešť už neprivedie žiadneho hráča.

13:26 Náš portál už včera večer informoval, že Andrej Kollár mieri z Nitry do americkej juniorskej súťaže USHL, kde bude hrať za Muskegon Lumberjacks. Teraz to potvrdilo aj vedenie slovenského tímu: "Bolo našim záujmom Andreja udržať. Chceli sme, aby ostal v Nitre, ale nakoniec sme mu nebránili v šanci, ktorá sa mu naskytla. Bude to určite preňho skúsenosť nielen do hokejovej kariéry, ale aj do života. Sme dohodnutí, že po sezóne si s Andrejom sadneme a budeme spolu hovoriť o možnostiach našej ďalšej spolupráce,“ povedal k odchodu mladíka prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.

Prečítajte si aj

VIDEO Spoluhráčom Andreja Kollára bude aj Igor Larionov

12:30 Ticho pred búrkou? Kluby Tipsport ligy ešte v posledný deň prestupového obdobia neoznámili žiadnu zmenu v kádri. Jedine Miškolc si stiahol dvoch hráčov z hosťovania.

Prečítajte si aj

Ticho pred búrkou?

11:35 Podľa našich informácií už do MsHK Žilina nepribudne žiadny hráč.

11:31 Riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi je so súčasným tímom spokojný: "Doplnili sme káder a zrejme ostane tak, ako sme teraz. Nepracuje na ničom," povedal nám.

11:29 Športový manažér HK Dukla Trenčín Eduard Hartman pre hokejovysvet.sk prezradil, že na pílu už netlačí: "Máme niečo rozrobené, ale nejako extra na to netlačíme. Ak bude, tak bude. Ak nebude, tak nebude. Bavíme sa o útočníkovi aj obrancovi."

11:23 PRESTUP: DVTK Jegesmedvék Miškolc získal dve posily. Z hosťovania v HK Budapešť sa vracajú 21-ročný brankár Bence Kiss a 22-ročný rumunsko-maďarský útočník Tibor Albert.

Prečítajte si aj

VIDEO Miškolc sa posilnil o brankára a útočníka

11:14 Športový manažér MHC Nové Zámky Imre Valášek taktiež pracuje na posilnení, no všetko ostáva otvorené: "Ani áno, ani nie. Máme ešte niekoľko hodín. Pracujeme na veciach a uvidíme, či sa niečo podarí. Všetko ostáva otvorené," povedal pre hokejovysvet.sk.

11:08 Tréner MHK 32 Liptovský Mikuláš Anton Tomko by vo svojom kádri rád videl obrancu: "Pracujeme na tom, ale teraz nemôžem povedať nič, pretože stále čakáme, ako sa to vyvinie. Do poslednej chvíle hľadáme obrancu, pretože Martin Ľendák nám odišiel do Košíc. Trénoval s nami Richard Stehlík, ktorý však povedal, že sa necíti dobre, takže je pri fyzioterapeutovi," prezradil nám Tomko.

10:50 Športový manažér HKM Zvolen Vlastimil Plavucha pre náš portál potvrdil, že ešte pracuje na posilách: "Do poslednej chvíle sa niečo deje, ale v tomto momente neviem potvrdiť, či niekto naozaj príde, alebo nie. Zatiaľ je to nejasná odpoveď, ale na posilnení pracujeme. Budeme to riešiť do noci a uvidíme, či niekto príde, alebo nie"

10:28 Včera prvýkrát s HC Košice trénovala dvojica Roman Derljuk a Eliezer Šerbatov.

9:49 Špekulácia: Aktuálne by mal byť najvážnejším kandidátom na post centra v HKM Zvolen kanadský útočník Blair Jones, ktorý v tejto sezóne hrával za Spartu Praha. 32-ročný hokejista v minulosti odohral v NHL 141 stretnutí (7+10) za Calgary Flames, Tampu Bay Lightning a Philadelphiu Flyers. Okrem AHL hrával aj v Nemecku.

9:18 Detvianske posily Kurtis McLean a Tomáš Török od včera zarezávajú pod Poľanou.

8:53 HK Nitra vydá oficiálne stanovisko ohľadom príchodu alebo nepríchodu Krisa Versteega.

8:34 HKM Zvolen do konca dňa predstaví posilu do útoku, malo by ísť o centra.

8:00 Momentálne je po celom svete stále veľmi veľa voľných hráčov. Z nich sme vybrali siedmich, ktorí by v Tipsport lige našli svoje opodstatnenie.

Prečítajte si aj

VIDEO TOP 7 voľných hráčov, ktorí by sa hodili slovenským tímom

7:45 Pozreli sme sa na to, na aké posty by sa jednotlivým tímom hodili ešte posily.

Prečítajte si aj

Koho potrebujú kluby Tipsport ligy získať do konca prestupového obdobia?

7:30 Ak vám nestačí sledovať situáciu na Slovensku, tak môžete aj v celej Európe v našom ďalšom online článku o prestupoch. Dnes o polnoci končí prestupové obdobie napríklad aj v Česku.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie naprieč celou Európou

7:15 Aktuálne voľní slovenskí hráči naposledy pôsobiaci v zahraničí: Radoslav Illo, Ivan Čiernik, Richard Stehlík.

7:10 Aktuálne voľní hráči, ktorí v minulej sezóne pôsobili v Tipsport lige: Martin Gründling, Ondrej Gmitter, Andrej Laco, Jiří Cetkovský, Tomáš Harant, Marek Laco.

7:05 Situáciu na prestupovom trhu sme v jednom článku sledovali počas celého januára. Ten sme uzavreli polnocou z 30.1. na 31.1.2019. Všetko podstatné si ale môžete prečítať na tomto linku.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami januárové prestupy a špekulácie v Tipsport lige

7:00 Začíname!


Najdôležitejšie otázky pred posledným dňom prestupového obdobia:

  • Príde do HK Nitra Kris Versteeg?
  • Prinesie HKM Zvolen centra?
  • Príde do Tipsport ligy ešte niekto zo Slovana Bratislava?
  • Posilnia sa ešte maďarské kluby?
  • Dočkáme sa nejakého veľkého prekvapenia?

Najdôležitejšie prestupy posledných 48 hodín:

  • Andrej Kollár HK Nitra → Muskegon Lumberjacks
  • Kurtis McLean TUTO Hockey → HC 07 Detva
  • Tomáš Török HC ´05 iClinic Banská Bystrica → HC 07 Detva
  • Justin Parizek Idaho Steelheads → DVTK Jegesmedvék Miškolc
  • Ján Laco Voľný hráč → HC Košice
  • Roland Vokla MAC Budapešť → Vasas SC (hosť.)
  • Patrik Lamper Slovan → HC ´05 iClinic Banská Bystrica
  • Mário Lunter Slovan → HC ´05 iClinic Banská Bystrica
  • Miroslav Hanuljak HC Litvínov → HK Nitra
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články