Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ticho pred búrkou?

BRATISLAVA - Kluby Tipsport ligy ešte v posledný deň prestupového obdobia neoznámili žiadnu zmenu v kádri. Jedine Miškolc si stiahol dvoch hráčov z hosťovania.
Zdroj: 28848
Zdieľajte:

Z hosťovania v HK Budapešť, ktorý hrá Erste ligu, sa vracajú 21-ročný brankár Bence Kiss a 22-ročný rumunsko-maďarský útočník Tibor Albert. Prestupy by sa však ešte mali udiať. HK Nitra dnes vydá oficiálne stanovisko ohľadom príchodu alebo nepríchodu Krisa Versteega. Na posilnení pracuje aj majstrovský HC ´05 iClinic Banská Bystrica.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami posledné hodiny prestupového obdobia v Tipsport lige

Tréner MHK 32 Liptovský Mikuláš Anton Tomko by vo svojom kádri rád videl obrancu: "Pracujeme na tom, ale teraz nemôžem povedať nič, pretože stále čakáme, ako sa to vyvinie. Do poslednej chvíle hľadáme obrancu, pretože Martin Ľendák nám odišiel do Košíc. Trénoval s nami Richard Stehlík, ktorý však povedal, že sa necíti dobre, takže je pri fyzioterapeutovi," prezradil nám Tomko.

Športový manažér HKM Zvolen Vlastimil Plavucha pre náš portál potvrdil, že ešte pracuje na posilách: "Do poslednej chvíle sa niečo deje, ale v tomto momente neviem potvrdiť, či niekto naozaj príde, alebo nie. Zatiaľ je to nejasná odpoveď, ale na posilnení pracujeme. Budeme to riešiť do noci a uvidíme, či niekto príde, alebo nie"

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie naprieč celou Európou

Aktuálne by mal byť najvážnejším kandidátom na post centra v HKM Zvolen kanadský útočník Blair Jones, ktorý v tejto sezóne hrával za Spartu Praha. 32-ročný hokejista v minulosti odohral v NHL 141 stretnutí (7+10) za Calgary Flames, Tampu Bay Lightning a Philadelphiu Flyers. Okrem AHL hrával aj v Nemecku.

Športový manažér MHC Nové Zámky Imre Valášek taktiež pracuje na posilnení, no všetko ostáva otvorené: "Ani áno, ani nie. Máme ešte niekoľko hodín. Pracujeme na veciach a uvidíme, či sa niečo podarí. Všetko ostáva otvorené," povedal pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

VIDEO Spoluhráčom Andreja Kollára bude aj Igor Larionov

Riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi je so súčasným tímom spokojný: "Doplnili sme káder a zrejme ostane tak, ako sme teraz. Nepracuje na ničom," povedal nám.

Športový manažér HK Dukla Trenčín Eduard Hartman pre hokejovysvet.sk prezradil, že na pílu už netlačí: "Máme niečo rozrobené, ale nejako extra na to netlačíme. Ak bude, tak bude. Ak nebude, tak nebude. Bavíme sa o útočníkovi aj obrancovi."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články