Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Koho potrebujú kluby Tipsport ligy získať do konca prestupového obdobia?

BRATISLAVA - Náš portál sa pozrel skrz celou Tipsport ligou a pokúsil sa určiť, aké posty potrebujú posilniť jednotlivé tímy Tipsport ligy.
Zdroj: 28848
Zdieľajte:

HKM Zvolen

Súčasný líder tabuľky určite potrebuje centra, čo prezradil tréner Andrej Podkonický a priznal to aj športový manažér Vlastimil Plavucha. Problém so zraneniami mali "bryndziari" na všetkých postoch okrem brankárskeho, ale aktuálne majú len sedem zdravých bekov.

Prečítajte si aj

VIDEO Miškolc získal amerického útočníka sú skúsenosťami z ECHL aj AHL

HC ´05 iClinic Banská Bystrica

Obranca je to, po čom srdcia banskobystrických fanúšikov pištia. V januári prišiel ruský brankár Ivan Lisutin, ako aj navrátilci zo Slovana, útočníci Patrik Lamper & Mário Lunter, čiže gólmanský post aj ofenzíva je vyriešená.

HC Košice

"Oceliari" vystužili brankársky post o Jána Laca, do obrany pribudol Rus Roman Derljuk aj mladý navrátilec z hosťovania Martin Lenďák, ofenzívu posilnil Eliezer Šerbatov a výmenou za Dávida Šoltésa prišiel z Banskej Bystrice Ján Sýkora. Káder je uzavretý.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami januárové prestupy a špekulácie v Tipsport lige

HK Nitra

Nitra by potrebovala aspoň jedného obrancu, ktorý má dobré korčuľovanie a zodpovedne si plní defenzívne úlohy. Vzhľadom na finančnú situáciu je otázne, či niekto príde. Fanúšikovia sú ale v očakávaní, ako dopadne situácia okolo dvojnásobného držiteľa Stanley Cupu Krisa Versteega.

Dukla Trenčín

Trenčania mali celú sezónu problém v defenzíve, kde sa im zranilo veľa hráčov. Jeden obranca by svoje opodstatnenie našiel, rovnako tak aj šikovný útočník, nakoľko Dukla strieľa málo gólov.

HK Poprad

"Kamzíci" si v tejto sezóne nepotykali ideálne s koncovkou, takže strelec by sa určite zišiel. V najlepšom prípade by to mohol byť nejaký odchovanec klubu.

Prečítajte si aj

VIDEO V Slovane sklamal, teraz si zobral čas na oddych od hokeja

HC Nové Zámky

Milan Jančuška poskladal súčasný tím veľmi dobre, veď je jedným z najväčších prekvapení sezóny. Andreja Košarišťana v bráne doplnil nesmierne istý a štatisticky neuveriteľný Matej Kristín, no jeden obranca, ktorý by vedel zahrať do tela a pridať aj góly či asistencie by nebol zbytočný.

DVTK Jegesmedvék Miškolc

Maďarský nováčik by mohol byť prekvapením v play-off, avšak posledné stretnutia hráva len na tri kompletné útočné formácie, aj preto prišiel Justin Parizek. Vhodné doplnenie kádra na útočnej pozícii by ešte bodlo.

HC 07 Detva

Tomáš Török a Kurtis McLean sú poslednými posilami tímu spod Poľany. Detva sa možno ešte obzrie po útočníkovi či obrancovi, ale skôr už len na doplnenie súpisky.

Prečítajte si aj

Detva posilnila útočné rady, prichádzajú dve zaujímavé mená

MAC Budapešť

Jeden skúsený obranca a ďalší útočník by zapadol do tímu z hlavného mesta Maďarska ideálne. Aktuálne má tréner Gergely Majoross len päť obrancov a iba desať útočníkov starších ako 21 rokov.

MHK 32 Liptovský Mikuláš

Tréner Anton Tomko by rád v tíme videl ešte jedného obrancu, ktorý by bol pre mužstvo oporou hlavne po tom, ako sa do Košíc vrátil Martin Lenďák. Z ekonomických dôvodov ale podľa všetkého nepribudne nik.

Prečítajte si aj

Lintner sľubuje dobré počasie, predpovede však hlásia dážď

MsHK Žilina

"Vlci" sa podľa všetkého nevyhnú baráži, v ktorej budú potrebovať každého hráča. Hlavne staršie mená, ktoré majú skúsenosti. Každý "kus" sa bude hodiť, no či niekto naozaj príde sa predpokladať nedá.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články