Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Naživo: Všetky prestupy a špekulácie na jednom mieste

BRATISLAVA - Všetky podstatné informácie z prestupov aj špekulácii po celom svete vám prinášame na jednom mieste.
Zdroj: 29139
Zdieľajte:

30.10.2018

Podľa posledných informácií by mal Slovan Bratislava opäť získať slovinského útočníka Žigu Jegliča.

Prečítajte si aj

Návrat strateného syna: Do Slovana sa má vrátiť slovinský útočník!

Kanadský útočník Christian Thomas, ktorý si začiatkom roka zahral za Kanadu na ZOH, nepokračuje vo švédskom tíme Rogle BK, kde za jedenásť stretnutí zaznamenal iba jednu asistenciu.

Skúsený kanadský brankár Matt Climie sa dohodol na zmluve do konca sezóny s anglickým tímom Sheffield Steelers, ktorý hráva miestnu EIHL.

Do českého tímu Piráti Chomutov prichádza skúsený kanadský brankár Justin Peters. Nahradil Fína Hannuho Toivonena.

Prečítajte si aj

Český Chomutov hlási obrovskú posilu, získal kanadského reprezentačného brankára so skúsenosťami z NHL

Švédsky útočník Victor Stalberg sa stal novou posilou tímu KHL Avangardu Omsk.

Prečítajte si aj

Omsk má náhradu za Versteega, ktorého chce Slovan: Do Ruska prišiel víťaz Stanley Cupu s Chicagom

Vedenie tipsportligového klubu HC '05 iClinic Banská Bystrica posilnilo trénerský štáb A-mužstva. Do klubu sa vrátil bývalý útočník Michal Hudec, ktorý bude pôsobiť ako asistent hlavného trénera Dana Cemana. V kádri "baranov" došlo aj k hráčskym zmenám. Na hosťovanie do Liptovského Mikuláša odišiel obranca Oliver Košecký a do Detvy útočník Matej Giľák.

29.10.2018

Fínsky účastník tamojšej najvyššej súťaže Liigy KalPa Kuopio získal 29-ročného amerického obrancu Cadea Fairchilda.

DVTK Jegesmedvék Miškolc poslal dve svoje opory na hosťovanie do maďarskej Erste ligy. Obaja budú pôsobiť v tíme UTE Újpest.

Prečítajte si aj

Miškolc poslal dvoch dôležitých hráčov svojho tímu na hosťovanie do maďarskej ligy

28.10.2018

Slovenský hokejový brankár Peter Budaj je späť v prvom tíme tímu zámorskej NHL Los Angeles Kings. Vedenie klubu ho povolalo z farmy Ontario Reign v AHL po tom, čo sa opäť zranil Jonathan Quick.

27.10.2018

Skúsený kanadský obranca Kyle Cumiskey putuje z Toronta Marlies o súťaž nižšie, až do ECHL. 31-ročný Kanaďan, ktorý sezónu 2017/18 vynechal, získal v AHL stály kontrakt a bol súčasťou už svojej štvrtej organizácie v najlepšej lige sveta alebo na jej farmy, avšak odohral iba jeden duel. Vo zvyšku sezóny by mal nastupovať za nováčika ECHL Newfoundland Growlers, čo je taktiež súčasť organizácie Maple Leafs.

DVTK Jegesmedvék Miškolc sa posilnil na brankárskom poste. Do tímu Glena Hanlona prichádza 24-ročný maďarský brankár Ádám Vay, ktorý strávil predošlé dve sezóny v zámorí a nastupoval hlavne v ECHL za Quad City Mallards a Rapid City Rush. Dvakrát naskočil do stretnutia Iowy Wild v AHL, čo je farma Minnesoty.

26.10.2018

Vedenie HK Nitra v priebehu sezóny dopĺňa brankársky post o staré-známe meno. V Nitre bude pôsobiť 35-ročný kanadský brankár Nathan Lawson, ktorý pod Zoborom strávil veľkú časť uplynulej sezóny. Podľa slov vedenia klubu bol tento scenár s neskorším príchodom kanadského brankára pripravovaný.

25.10.2018

Slovenský hokejový klub HK Nitra posilnil defenzívne rady. Podľa informácie na klubovom webe sa z Liptovského Mikuláša pod Zobor vráti odchovanec klubu Karol Korím.

Slovenský hokejový reprezentant Tomáš Záborský vo veku 30 rokov definitívne ukončil reprezentačnú kariéru.

Útočník Juraj Majdan si našiel nové pôsobisko. Rodák z Dubnice po skončení v Poprade ešte v tejto sezóne nikde nehral, no teraz sa situácia zmenila. Dohodol sa na zmluve s tímom HK Nitra.

24.10.2018

Skúsený kanadský obranca Cam Barker sa prvýkrát v kariére vydáva do Fínska. Na skúšku ho podpísal Ilves Tampere. Po nej sa rozhodne, či 32-ročný zadák dostane stály kontrakt.

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalá kanadská hviezda Slovana má nový klub, bude pôsobiť vo Fínsku

23.10.2018

Kanadský útočník Wojtek Wolski by mohol svoju kariéru na najbližšie mesiace zlúčiť s najvyššou švajčiarskou súťažou.

Prečítajte si aj

Kanadský reprezentant dostal v KHL košom, "azyl" mu poskytne Švajčiarsko

Kanadský obranca Simon Després odohral minulú sezónu za Slovan Bratislava v KHL a počas leta si vybojoval kontrakt na farme Montrealu Canadiens. Podľa špecializovaného portálu eliteprospects.com mali mať o rodáka z Lavalu záujem niektoré popredné švajčiarske tímy, no hokejista s 222 štartmi v NHL v NLA pôsobiť nebude.

28-ročný americký útočník Danny Kristo si musí hľadal nového zamestnávateľa po tom, ako skončil vo švédskom tíme Brynäs IF. Obe strany sa dohodli na ukončení zmluvy.

28-ročný slovenský útočník Radoslav Illo sa po roku v Česku vrátil späť do Ameriky, avšak v tíme Kansas City Mavericks hrajúcom ECHL neuspel na mesačnej skúške.

22.10.2018

Meno Richard Rapáč už na žiadnej hráčskej súpiske nenájdete. Mladý útočník v najlepších rokoch totiž skončil s aktívnou činnosťou. Hokejovysvet.sk o tom informoval prezident klubu zo Spišskej Novej vsi Peter Potenga, ktorý prezradil, že nasledujúcou pracovnou náplňou bývalého extraligového hokejistu bude pozícia športového manažéra v spomínanom klube.

Prečítajte si aj

Z výstroja do kancelárie

Úradujúci majster Tipsport ligy posilnil zadné rady. Do mužstva prišiel 26-ročný robustný obranca (194 centimetrov, 105 kilogramov) Martin Nemčík, ktorý poslednú sezónu strávil v americkom tíme Manchester Monarchs hrajúcom ECHL. Zmluvu podpísal do konca sezóny s opciou na ďalšiu.

Prečítajte si aj

VIDEO Banská Bystrica získala zo zámoria slovenského obrancu

Nováčik švajčiarskej najvyššej súťaže NLA SC Rapperswil-Jona Lakers potrebuje doplniť súpisku napriek tomu, že nemá peniaze na rozhadzovanie.

Prečítajte si aj

VIDEO Lakers nutne potrebujú doplniť súpisku: Chcú rodáka z Prešova, no má to háčik

21.10.2018

33-ročný švajčiarsky obranca, ale rodák z africkej Libérie, Clarence Kparghai, v tejto sezóne za Lugano ešte nenastúpil, hosťuje v druholigovom Ticine Rockets a preto je spájaný s odchodom do iného tímu NLA.

Dušan Pašek sa vracia na ľadové plochy. Nastupovať bude za Hodonín hrajúci druhú najvyššiu českú ligu.

Prečítajte si aj

Dušan Pašek sa vracia na ľad, bude nastupovať v Česku: Sľúbil to babke

Američan Danny Kristo v tejto sezóne odohral za švédsky Brynäs desať stretnutí, získal iba štyri body za asistencie a podľa všetkého si bude musieť hľadať nového zamestnávateľa.

Prečítajte si aj

VIDEO Jediný, ktorý nechcel, aby lockout skončil

Švajčiarsky obranca Michael Fora bol zaradený Carolinou Hurricanes na waiver listinu a keďže si ho nestiahol žiadny tím, tak putuje na farmu, ale zároveň je nechráneným hráčom, takže sa môže vrátiť do Európy, čo chce využiť jeho bývalý tím HC Ambrì-Piotta.

Kanadský útočník T.J. Foster odohral v tejto sezóne za fínsky celok Sport len jeden zápas a sťahuje sa do Anglicka, kde bude nastupovať za Guildford Flames.

20.10.2018

Pekka Rinne je na listine zranených hráčov. Český brankár Miroslav Svoboda, ktorý pôsobí v ECHL v tíme Atlanta Gladiators, bude zatiaľ dvojkou v Nashville Predators.

Vedenie klubu NHL Vegas Golden Knights sa dohodlo s útočníkom Alexom Tuchom na predĺžení spolupráce. Nový sedemročný kontrakt vynesie 22-ročnému hokejistovi celkovo 33,25 milióna dolárov, v priemere tak ročne zarobí 4,75 milióna USD.

19-ročný fínsky obranca Urho Vaakanainen bol povolaný z farmy do prvého tímu Bostonu Bruins. V AHL nastúpil v šiestich zápasoch, v ktorých získal dva body za dve asistencie.

Prečítajte si aj

Slováci vyhrali v zápase legiend nad Českom 8:7, rozhodol Kroták

Severstal Čerepovec podpísal zmluvu s tromi hráčmi. Evgeny Grigorenkom, Jevgenij Korotkovom a s Mikhail Yunkovom.

19.10.2018

Dnes už 35-ročný v NHL preslávený bitkár Jordin Tootoo ukončil svoju bohatú hráčsku kariéru, počas ktorej nastupoval za Nashville Predators, Detroit Red Wings, Chicago Blackhawks a New Jersey Devils. V NHL odohral 765 stretnutí (68+103) a pozbieral 1075 trestných minút. V AHL pridal ďalších 583.

Prečítajte si aj

Lichanec ostal výmenou do Banskej Bystrice trochu prekvapený, okamžite naskočil do rozbehnutého vlaku

Fínsky brankár Niko Hovinen bude po odchode z KalPy chytať za nemecký celok Iserlohn Roosters.

Kanadský hokejista Nick Ritchie podpísal nový trojročný kontrakt s klubom zámorskej NHL Anaheim Ducks. V uplynulej sezóne odohral 22-ročný krídelník za "káčerov" 76 zápasov s bilanciou 10 gólov a 17 asistencií, počas súbojov o Stanley Cup sa bodovo nepresadil.

Max Wärn sa zo švédskeho HV 71 vracia do tímu účastníka KHL Jokeritu Helsinki.

Tipsportligové kluby MHk 32 Liptovský Mikuláš a HC '05 iClinic Banská Bystrica zrealizovali výmenu dvoch útočníkov. Do tímu úradujúceho majstra zamieril Peter Lichanec výmenou za Alexa Tamášiho.

Prečítajte si aj

Zaujímavá výmena na trase Banská Bystrica - Liptovský Mikuláš

Slovenský hokejový útočník Juraj Milý zamieril z klubu HC 07 Detva do MsHK DOXXbet Žilina.

Vedenie Los Angeles Kings poslalo slovenského hokejového brankára Petra Budaja späť na farmu do Ontaria Reign v AHL.

Suverénne najlepší strelec českej extraligy Michal Bulíř odchádza z Liberca do Magnitogorska do KHL. S Metallurgom sa dohodol na zmluve do 30. apríla budúceho roka. Nahradil tak Wojteka Wolskeho, s ktorým klub rozviazal zmluvu.

18.10.2018

Kanadskí hokejisti André Deveaux a Chris Stewart si našli nové pôsobisko. Obidvaja budú hrávať v kanadskej ACH v tamojšom tíme Hamilton Steelhawks.

Prečítajte si aj

André Deveaux má nový klub: Spoločnosť mu bude robiť stratený Kanaďan

Kanadský hokejista Nick Ritchie podpísal nový trojročný kontrakt s klubom zámorskej NHL Anaheim Ducks. V uplynulej sezóne odohral 22-ročný krídelník za "káčerov" 76 zápasov s bilanciou 10 gólov a 17 asistencií, počas súbojov o Stanley Cup sa bodovo nepresadil.

Hokejový brankár Dušan Sidor je od stredy súčasťou kabíny prvoligového nováčika MHK Humenné.

Prečítajte si aj

Bitkár v klietke posilnil Humenné

Fínsky tím KalPa Kuopio už nepočíta sa brankárom Nikom Hovinenom, ktorého nahradil Jonathan Iilahti. Ten prišiel z celku Sport.

Vedenie tipsportligového klubu HK Dukla Trenčín reagovalo na absencie v obrane angažovaním českého obrancu Lukáša Kovářa.

Prečítajte si aj

Trenčín získal na hosťovanie do konca novembra českého obrancu

Predsezónna posila švajčiarskeho Davosu, Sami Sandell, ešte nenastúpil a kvôli zdravotným problémom uvažuje o ukončení kariéry.

17.10.2018

Dnes už 36-ročný ruský krídelník Alexej Michnov svojho času nastúpil aj v NHL za Edmonton Oilers, teraz smeruje do rumunského celku SC Csíkszereda.

Kanadský obranca Jake Dotchin sa stal hráčom Anaheimu Ducks, ktorý si ho stiahol z listiny voľných hráčov, ale okamžite ho poslal na waiver.

Prečítajte si aj

Kadiaľ to išlo? Pýtal sa Ján Sýkora novinárov. Nakoniec skončil ako Maďar v kukurici

Phillip Di Giuseppe z Caroliny Hurricanes a Cory Conacher (Tampa Bay Lightning) sa ocitli na waiver listine.

Jacob de la Rose, ktorého Montreal Canadiens zaradil na waiver listinu, posilnil Detroit Red Wings. Švéda si tím z "mesta motorov" odtiaľ stiahol.

Americký útočník Matt Anderson nepokračuje vo švédskom tíme Rogle BK.

Tipsportligový klub HK Poprad opustili dvaja hráči. Po vzájomnej dohode ukončil pôsobenie pod Tatrami švédsky obranca Simon Karlsson, útočník Peter Bjalončík zase zamieril na hosťovanie do francúzskeho Les Aigles de Nice.

Vedenie tipsportligového klubu HK Nitra sa dohodlo na spolupráci s kanadským hokejistom Kaleom Kerbashianom.

Prečítajte si aj

Nitra získala kanadského centra zo zámorskej ECHL

Švédsky obranca Jonathan Carlsson, ktorý v sezóne 2016/17 získal slovenský titul s HC ´05 iClinic Banská Bystrica, bude pôsobiť znova v EBEL lige. Na zmluve sa dohodol s Innsbruckom.

Pozrite si aj

VIDEO Sporný moment v Bratislave: Pán rozhodca, toto sa pískať nemalo!

Chorvátsky účastník EBEL ligy Medveščak Záhreb získal dve ruské posily. Z Torpeda Nižny Novgorod dorazil brankár Ivan Lisutin a z Avangardu Omsk Nikolai Lemtyugov.

Skúsený 34-ročný kanadský útočník Jacob Micflikier bude naďalej pokračovať vo švajčiarskej NLA. Zmluvu do konca sezóny podpísal s Fribourgom-Gotterón.

39-ročný Švajčiar Sandro Rizzi, ktorý takmer celú hráčsku kariéru zasvätil tímu HC Davos a ktorý posledný tri sezóny vykonával pozíciu asistenta generálneho manažéra tohto tímu Marca Gianolu, bude po novom konzultantom a videoanalytikom hlavného trénera Davosu Arna del Curta.

16.10.2018

Montreal Canadiens zaradil švédskeho útočníka Jacoba de la Roseho na waiver listinu. Mladý hokejista mal cez leto problémy so srdcom, ale lekári mu už dali zelenú.

Prečítajte si aj

VIDEO Crosby a MacKinnon si zahrali s hokejistami z Kene

David Friedmann, kanadský útočník so slovenskými koreňmi, ktorý v minulej sezóne nastupoval aj za Nitru, odohral v tomto ročníku za dánsky Aalborg Pirates iba deväť duelov a v klube končí.

25-ročný kanadský obranca Kevin Raine sa po dvoch mesiacoch v rakúskom Villacheri vracia do Belfastu Giants, s ktorým získal v minulej sezóne titul v EIHL.

23-ročný kanadsko-švajčiarsky obranca William Petschenig bude zo švajčiarskeho tímu Genève-Servette HC hosťovať v druholigovom HC La Chaux-de-Fonds.

Americký obranca Clay Wilson nebude pokračovať v druholigovom švédskom tíme AIK Štokholm, kde mu skončila zmluva. Ukončil kariéru.

Prečítajte si aj

VIDEO Švédska hviezda do KHL? Nylander odmietol zmluvu s Torontom

Účastník KHL Dinamo Riga predĺžil zmluvu s 29-ročným kanadským útočníkom Coltonom Gilliesom.

Prečítajte si aj

Maione má v Rige nového spoluhráča, Kanaďan s minulosťou v Banskej Bystrici predĺžil kontrakt

Skúsený kanadský útočník Alexandre Bolduc bude v sezóne 2018/19 nastupovať za anglický tím Nottingham Panthers, ktorý je účastníkom EIHL.

Prečítajte si aj

MetaTitle: SR Hokej KHL Slovan Záhreb BAX.Kanadský útočník so skúsenosťami z NHL si v Anglicku zahrá po boku bývalých hráčov slovenských tímov

31-ročný lotyšský útočník Kaspars Saulietis bol bez zmluvy od konca sezóny 2017/18 a až teraz podpísal novú. Pôsobiť bude v lotyšskej najvyššej súťaži v drese tímu HK Mogo.

Nový tím si našiel aj 26-ročný kanadský krídelník Jesse Mychan. Ten začal sezónu v Nitre, za ktorú odohral iba päť duelov a získal dve asistencie. Teraz sa upísal dánskemu mužstvu Esbjerg Energy.

Prečítajte si aj

Ako by vyzeral tím zložený zo zámorských hráčov pôsobiacich v Tipsport lige?

15.10.2018

Slovenský útočník Marko Daňo mení v NHL dres. Winnipeg Jets ho zaradil na waiver listinu, odkiaľ ho stiahlo Colorado Avalanche.

Prečítajte si aj

Veľký prehľad hráčov, ktorí si hľadajú nového zamestnávateľa

Prinášame vám pravidelne aktualizovaný článok, v ktorom nájdete všetky prestupy aj špekulácie zo všetkých líg na svete.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články