Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dušan Pašek sa vracia na ľad, bude nastupovať v Česku: Sľúbil to babke

PRAHA - Dušan Pašek sa vracia na ľadové plochy. Nastupovať bude za Hodonín hrajúci druhú najvyššiu českú ligu. Oznámil to prostredníctvom svojho profile na Instagrame.
MetaKeywords: Slovensko šport hokej extraliga 45. kolo Košice Žilina KEX.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Ahojte, mám pre vás dve správy. Prvou je, že som sa včera dohodol s hokejovým klubom ŠHK iClinic Hodonín na tom, že budem nastupovať v ich drese v súťažných zápasoch. Kedy nastúpim vás budem včas informovať a verím, že ma niektorí dojdete osobne podporiť aj na zápasy do Hodonína. Rozhodol som sa tak po tom, ako som odohral prípravný zápas v drese Hodonína proti Skalici a pocítil som znova radosť z hry, bez toho, aby ma obmedzovala bolesť v chrbte. Ďalším dôvodom je to, že som sľúbil babičke Irmuške, že ma ešte uvidí hrať súťažné zápasy a to aj dodržím. To, koľko zápasov ešte odohrám sám presne neviem, bude záležať aj od toho, ako bude reagovať môj chrbát, aj ako sa budem celkovo cítiť. Toto moje rozhodnutie znamená, že budem mať ešte menej voľného času ako doteraz, kedže si to bude vyžadovať z mojej strany viac tréningu a poctivej prípravy. Tí, čo ma poznáte viete, že mám veľa ďalších pracovných aktivít, ktoré ma živia a sú pre mňa prioritou. A preto, že toho voľného času budem mať ešte menej ako doteraz som sa rozhodol vystúpiť z hráčskej asociácie SIHPA. Nemôžem si dovoliť voči hráčom to, že by som sa podieľal na dôležitých rozhodnutiach bez toho, aby som mal 100%-ný prehľad o situáciach v ktorých by som rozhodoval a na základe toho urobiť chybu, ktorá by mohla hráčom v konečnom dôsledku uškodiť," napísal Dušan Pašek na Instagram.

Prečítajte si aj

Hohmann aj Coffman si podmaňujú Švajčiarsko, bodovo sa im darí

31-ročný center je rodákom z Bratislavy a celú kariéru zasvätil našej lige. Počas juniorskej kariéry pôsobil v Slovane, kde začal aj tú seniorskú. Okrem kratučkých pôsobení v Senici, Trnave a Ružinove v ňom pôsobil až do roku 2007, kedy sa vydal do Skalice. Po tri a pol rokoch v nej nasledovalo pôsobenie v HC Košice, krátke hosťovanie v Bardejove, v minulej sezóne Piešťany a aj keď sa na začiatku tohto ročníka stal hráčom HC ´05 iClinic Banská Bystrica, väčšinu času hosťoval v Skalici.

Dokopy má na konte v našej najvyššej súťaži 557 zápasov, v ktorých zaznamenal 127 gólov a 144 asistencií. To činí presných 271 bodov. Svoje štatistky bude môcť ešte v poslednom zápase mierne vylepšiť. Získal dva tituly a to v ročníkoch 2010/11 a 2013/14, oba v drese Košíc.

Za národný tím Slovenska nastúpil na štyri zápasy v ročníku 2008/09, nepripísal si ani jediný bod.

Ahojte, mám pre vás dve správy. Prvou je, že som sa včera dohodol s hokejovým klubom ŠHK iClinic Hodonín na tom, že budem nastupovať v ich drese v súťažných zápasoch. Kedy nastúpim vás budem včas informovať a verím, že ma niektorí dojdete osobne podporiť aj na zápasy do Hodonína. Rozhodol som sa tak po tom, ako som odohral prípravný zápas v drese Hodonína proti Skalici a pocítil som znova radosť z hry, bez toho, aby ma obmedzovala bolesť v chrbte. Ďalším dôvodom je to, že som sľúbil babičke Irmuške, že ma ešte uvidí hrať súťažné zápasy a to aj dodržím. To, koľko zápasov ešte odohrám sám presne neviem, bude záležať aj od toho, ako bude reagovať môj chrbát, aj ako sa budem celkovo cítiť. Toto moje rozhodnutie znamená, že budem mať ešte menej voľného času ako doteraz, kedže si to bude vyžadovať z mojej strany viac tréningu a poctivej prípravy. Tí, čo ma poznáte viete, že mám veľa ďalších pracovných aktivít, ktoré ma živia a sú pre mňa prioritou. A preto, že toho voľného času budem mať ešte menej ako doteraz som sa rozhodol vystúpiť z hráčskej asociácie SIHPA. Nemôžem si dovoliť voči hráčom to, že by som sa podieľal na dôležitých rozhodnutiach bez toho, aby som mal 100%-ný prehľad o situáciach v ktorých by som rozhodoval a na základe toho urobiť chybu, ktorá by mohla hráčom v konečnom dôsledku uškodiť.

Príspevok, ktorý zdieľa Dušan Pašek (@dusanpasek),

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram.com

Diskusia

Podobné články