Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prehľad základnej časti: Štatistiky brankárov

BRATISLAVA - Nesmierne zaujímavá základná časť je na konci, my si v mnohých článkoch detailne rozoberieme štatistiky aj najdôležitejšie udalosti.
Zdroj: 30328
Zdieľajte:

Percentuálna úspešnosť zásahov

Maďarský brankár Ádám Vay totálne ovládol najdôležitejšie štatistiky. Od svojho príchodu do DVTK Jegesmedvék Miškolc si udržal percentuálnu úspešnosť zásahov na hranici 94,85 %. Na druhom mieste skončil Andrej Košarišťan z Nových Zámkov, ktorý mal priemer 93,30 % a tretí Vladislav Habal z Košíc je na cifre 93,22 %. Nad 90% sa dostalo dvanásť brankárov.

Prečítajte si aj

MetaHeadline: Miroslav Pupák Petr Kadlec.Prehľad základnej časti: Plus/mínus

Priemer obdržaných gólov

Aj tu kraľuje Vay. Ten má priemer iba 1,84 gólu na stretnutie. Ako jediný sa dostal pod 2,00. Tesne nad s 2,02 je Michal Valent (Dukla Trenčín). MacKenzie Skapski má priemer 2,13 a Tomáš Tomek 2,16, čo je skvelá vizitka pre zvolenské duo. Dobre dopadol aj Stephon Williams z Banskej Bystrice (2,19).

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Hráči s najväčším počtom asistencií

Zásahy

Najviac zásahov predviedol Andrej Košarišťan, až 1463, pričom dostal 105 gólov. 1319 zákrokov si pripísal Vladislav Habal, 1234 ich má Maroš Mikoláš zo Žiliny, ktorý dostal najviacc gólov (216), 1216 Tomáš Vošvrda v Poprade a 1210 Michal Valent. Cez tisícku sa dostali ešte Adam Vay, Stephon Williams a Anton Kislicyn.

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Najlepší strelci

Inkasované góly

Najviac gólov dostal spomínaný žilianský gólman Maroš Mikoláš (126), na druhom mieste v tejto štatistike je Anton Kislicyn (114), nasleduje Andrej Košarišťan (105) a Miklos Rajna (100). Jediným gólmanom, ktorý nastúpil a neinkasoval sa stal Ján Laco, no odchytal len dvadsať minút.

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Najproduktívnejší hráči

Čisté kontá

Michal Valent a Ádám Vay až sedemkrát udržali čisté konto. Na druhom mieste je Andrej Košarišťan, ktorému sa to podarilo šesťkrát. Vladislav Habal, Tomáš Vošvrda a Tomáš Tomek sa dostali na číslo päť. Štyri má MacKenzie Skapski. Každý jeden brankár si nulu udržal aspoň raz.

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Hattrickov bolo pätnásť, po dva si pripísali Magosi a Faille

Odohrané minúty

Trenčianska jednotka Michal Valent strávila v tejto sezóne na ľade až 2887 minút a 33 sekúnd, čo je niečo málo viac ako 48 hodín čistého času. Druhý Andrej Košarišťan sa dostal na 2790:01, tretí Vladislav Habal má čas 2590:36. Cez dvetisíc minút sa dostalo osem brankárov. Nasledujú Williams, Kislicyn, Vošvrda, Šimboch a Mikoláš. Najmenej času odchytal mladý gólman Liptákov Matej Bátory (09:12).

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Trestné strieľania a nájazdy po zápase

Kanadské body

V tejto sezóne si v základnej časti pripísalo kanadský bod sedem brankárov, žiadny z nich ale nestrelil gól. Andrej Košarišťan z Nových Zámkov, Ádám Vay (DVTK Jegesmedvék Miškolc) a Tomáš Vošvrda (MHC Nové Zámky) majú na konte dve asistencie. Prvý menovaný si ich pripísal aj v minulej sezóne. K jednej sa dostali Miroslav Hanuljak (HK Nitra), Stephon Williams (HC ´05 iClinic Banská Bystrica), Vladislav Habal (HC Košice) a Michal Valent (HK Dukla Trenčín).

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Najvydarenejšie posily
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články