Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prehľad základnej časti: Hráči s najväčším počtom asistencií

BRATISLAVA - Nesmierne zaujímavá základná časť je na konci, my si v mnohých článkoch detailne rozoberieme štatistiky aj najdôležitejšie udalosti.
Zdroj: 31044
Zdieľajte:

Najproduktívnejší hráč základnej časti Éric Faille z HC ´05 iClinic Banská Bystrica a líder ofenzívy HKM Zvolen Michal Chovan sa delia o prvé miesto, pretože obaja získali po 48 asistencií. To sú zároveň jediní dvaja hráči, ktorí sa dostali cez štyridsaťbodovú hranicu.

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Najlepší strelci

Na treťom mieste je Róbert Lantoši s 38 asistenciami, Radovan Puliš ich má 37, o dve menej dvojica János Vas - Brock Higgs. Na 34 sa dostal najlepší obranca v tejto štatistike Ben Marshall, 33 získal Patrik Svitana, 32 Chris Bodó z MAC Budapešť a 31 Rastislav Špirko. Rovných tridsať zaznamenali Branko Radivojeivč a Keegan Dansereau z MAC.

Prečítajte si aj

Majiteľ Detvy znova vyvádzal, vulgárne nadával Bučekovi pri rozhovore

Najlepší priemer asistencie na zápas má Éric Faille, až 0,92, pričom Michal Chovan je na hodnote 0,86 a Brock Higgs sa dostal na 0,83, Michal Chovan a Eric Faille majú zhodne po 35 prvých asistencií a len trinásť druhých. V druhých asistenciách kraľuje Ben Marshall so ziskom osemnástich.

Prečítajte si aj

Liptáci skončili sezónu ako prví, turbulentný ročník zvládli so cťou
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články