Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ak chceme vyhrávať, asi budeme musieť začínať o pol siedmej, tvrdí Stavjaňa

BANSKÁ BYSTRICA - HK Nitra prehrala v Banskej Bystrici desiaty zápas v rade. Zverenci Antonína Stavjaňu nezachytili úvod a ten ich stál body.
Zdroj: 9281
Zdieľajte:

"Cestou na tlačovku som hovoril kolegovi Danovi Cemanovi, že som sledoval KHL a Slovan vyhral vďaka piatim gólom. Pomyslel som si, že keď dáme my päť gólov, tak tiež nejaké body dovezieme, ale situácia je bohužiaľ pre nás iná. Vstup do zápasu nás stál stretnutie a body," povedal na tlačovke český kouč Nitry.

Prečítajte si aj

Bortňák sa vrátil domov gólom, zaspomínal si na staré časy: Ďatel ma varoval, že mi nedá nič zadarmo!

Ten si ťažko vysvetľoval nepodarený úvod duelu: "Domáci boli agresívni a naši hráči neviem, či to zaspali, alebo čo. Spýtajte sa hráčov, kde boli alebo na čo mysleli. Emočne neboli nastavení správne. Veľmi dobre však odohrali koniec zápasu. V tom prípade asi máme začať o pol siedmej...," nechal sa počuť Antonín Stavjaňa.

Práve prvú tretinu, ktorú "barani" ovládli pomerom 5:1, si vyčítal aj mladý útočník Samuel Buček: "Zaspali sme úvod, toto sa nám nemôže stávať. Stalo sa nám to už aj v príprave. To rozhodlo zápas. Oni sa dostali na koňa, my sme to doháňali. Mali sme tam síce aj dobré veci, ale potom to ide ťažko, keď sa to otočilo k súperovi," zamyslel sa šikovný krídelník.

Prečítajte si aj

Trenčín je s dvomi bodmi proti MAC spokojný, Ölvecký sa vrátil vo veľkom štýle

Ani on nevedel nájsť pravú príčinu zlého štartu: "Ťažko povedať čím to bolo, možno nekoncentrovanosť. Hneď prvý gól sme dostali po tom, ako sme si neprebrali hráčov. Oni boli v laufe, my sme sa z toho nevedeli dostať. Padlo im vtedy všetko, do čoho ťukli. Toto sa nám nemôže stávať."

Dva góly a jedna asistencia na konto Bučeka teda idú bokom: "Určite poteší, že som prelomil streleckú smolu, pretože som mal v posledných zápasoch veľa šancí. Rozhodne však neteší, že som nedal viac gólov, aby sme vyhrali. Som síce rád za tri kanadské body, radšej by som bol za tri tímové body do tabuľky," vystihol ho to 19-ročný hokejista.

Prečítajte si aj

MAC po majstrovi vytrápil aj Trenčín: Našli sme cestu ako bojovať proti slovenským tímom, hlási tréner Majoross

Nitra zatiaľ doma vyhráva, von sa trápi. Neuspela v Nových Zámkoch a ani teraz v Banskej Bystrici: "Máme doma a von kolísavé výkony. Inak sa nám hrá doma a von. U nás máme skvelú atmosféru a fanúšikov. Musíme zabrať, pretože tak, ako hráme doma, potrebujeme aj von," dodal Samuel Buček.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články