Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO MS U18 2024: Dendis si poťažkal na semifinále. Zaujal vyhlásením pred nedeľným súbojom

ESPOO - Slovenskí hokejisti do 18 rokov budú hrať na MS vo Fínsku o bronz. V sobotnom semifinále prehrali s tímom USA jednoznačne 2:7, keď ich góly zaznamenali Adam Nemec a Tomáš Chrenko. V nedeľu nastúpia o 13.00 h na zápas o 3. miesto proti zdolanému z druhého semifinále medzi Švédskom a Kanadou.
Tréner SR 18 Martin Dendis.
Tréner SR 18 Martin Dendis. Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa
Zdieľajte:

Hlas po zápase /zdroj: hockeyslovakia.sk/:

Martin Dendis, tréner SR: "Som hrdý na chlapcov ako v zápase bojovali a ako sa zomkli jeden za druhého. Dali do toho všetko. Vedeli sme, že Američania sa snažia na každého súpera vybehnúť, dať pár gólov a potom kontrolovať zápas. Som rád, že sme prvotný tlak ustáli a išli sme do druhej tretiny za otvoreného skóre.

Prečítajte si aj

Slovenský hokejista Miloš Kelemen.MS 2024: Zmena v prípade útočníka Miloša Kelemena: Nie je to hrozné, vraví

Tam nás však pribrzdili prinajmenšom diskutabilné vylúčenia a USA zároveň ukázali kvalitu vo svojich presilových hrách. Striedaním brankára sme chceli dať tímu nový impulz. Čaká nás posledný zápas o tretie miesto a urobíme maximum pre to, aby sme doniesli domov bronz."

Prečítajte si aj

Tréner Craig Ramsay.MS 2024: Ramsay oznámil nepríjemnú správu, Hrivík spomínal hluché miesta

Prečítajte si aj

Slovenský hokejista Martin Pospíšil.VIDEO MS 2024: Lekár prezradil viac o Martinovi Pospíšilovi. Trénerov čaká telefonát so Slafkovským
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články