Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Marcel Melicherčík prelomil mlčanie: Rozsiahlo objasnil vylúčenie zo Spiša

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Skúsený 37-ročný brankár Marcel Melicherčík skončil v tíme HK Spišská Nová Ves počas finálovej série proti HK Nitra.
Brankár Marcel Melicherčík.
Brankár Marcel Melicherčík. Zdroj: TASR - František Iván
Zdieľajte:

Tretí a štvrtý zápas na nitrianskom ľade bol v réžii Filipa Suráka. Klub pochopiteľne držal bobríka mlčanlivosti a vyjadrenie prisľúbil po sérii, čo aj dodržal. Slovo si zobral aj samotný Melicherčík, ktorý svoje stanovisko uverejnil na sociálnej sieti.

Prečítajte si aj

Český tréner Vlastimil Wojnar.Prečo Melicherčík chýbal Spišiakom? Tréner Wojnar dal veci na pravú mieru

"Chcel by som sa vyjadriť k mojej absencii v treťom a štvrtom zápasovej finálovej série proti Nitre. Týmto by som chcel prebrať zodpovednosť za svoje správanie a uviesť veci na pravú mieru. Moja reakcia na trénera a opustiť míting nebola profesionálna, správna ani primeraná. Som len človek a mám svoje emócie a pocity. Všetci chceme vyhrávať, ako aj všetci robíme chyby či už na ľade, alebo mimo neho.

Prečítajte si aj

Branislav Mezei oslavuje druhý titul s Nitrou.Branislav Mezei prezradil, čo bude s jeho kariérou. Pre Rapáča je nepochopiteľná jedna vec

To, čo sa stalo, ma naozaj mrzí kvôli spoluhráčom, fanúšikom, sponzorom klubu a aj kvôli mne po tých rokoch, čo som v klube pôsobil. Ani vo sne by mi nenapadlo, žeby to takto všetko skončilo. Bohužiaľ, čas sa nedá vrátiť. Aspoň takto by som sa chcel ospravedlniť a zároveň poďakovať fanúšikom a všetkým ľuďom v Spišskej Novej Vsi za fantastickú podporu, spoluhráčom za pomoc, lebo bez nich by som nič nedokázal. Ľuďom, čo sa o nás pekne starali a samozrejme, v neposlednom rade aj Rišovi za prejavenú dôveru v čase môjho pôsobenia v klube. Ďakujem a všetkým do budúcna prajem len to najlepšie," napísal Melicherčík.

Prečítajte si aj

Prezident SZĽH Miroslav Šatan.MS 2024: Ako prvý odmietol šampionát. Rozmyslel si to? Šatan: Budeme s ním ešte hovoriť

Prečítajte si aj

Martin Bakoš so spoluhráčmi.Spišiaci na tému Melicherčík: Marcela si vážime ako chalana, ale kabína to nerieši a rešpektujeme rozhodnutie trénerov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články