Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2024: Ako prvý odmietol šampionát. Rozmyslel si to? Šatan: Budeme s ním ešte hovoriť

BRATISLAVA - Slovenských hokejistov čaká tento týždeň papierovo najkvalitnejší súper v rámci záverečného bloku prípravy pred MS. Proti Čechom sa predstavia aj so štvoricou Marek Hrivík, Peter Cehlárik, Andrej Kudrna a Matúš Sukeľ. Hrivíka ešte limituje zranenie. Na utorňajšom zraze privítal tréner Craig Ramsay všetkých 25 nominovaných hráčov.
Prezident SZĽH Miroslav Šatan.
Prezident SZĽH Miroslav Šatan. Zdroj: TASR - Jaroslav Novák
Zdieľajte:

Realizačný tím ešte sleduje aj finálové série v Česku a na Slovensku. Rovnako aj situáciu v zámorskej AHL, kde hrá niekoľko adeptov na reprezentačný dres.

Prečítajte si aj

Slovenský útočník Tomáš Tatar.MS 2024: Ďalšie kvalitné posilnenie ofenzívy. Slovákom sa rozšírilo zastúpenie z NHL

"Hráčov, ktorí vypadnú, budeme kontaktovať. Uvidíme, v akom budú stave, ale niektorí sú pozitívne naladení a ak nebudú mať povinnosti, tak sú otvorení rozprávať sa o príchode do reprezentácie. Čo sa týka českej ligy, nebudem hovoriť konkrétne mená, ale v hre je asi štyri päť mien. Máme ich v hľadáčiku," dodal Šatan.

Prečítajte si aj

Milan Kytnár a Marcel Haščák sa stali majstrami Francúzska.V Slovane nechcení, za hranicami platní: Skúsené slovenské duo oslavuje titul

Informoval aj o situácii s Milošom Kelemenom. Slovenskému útočníkovi sa narodilo dieťa a dal preto prednosť rodine, ale existuje nádej, že sa ešte zapojí do prípravy: "S Kelemenom to ešte nie je uzavreté. Situácia je nejako daná, ale nie to ešte úplne uzavreté. Budeme s ním ešte hovoriť."

Prečítajte si aj

Kapitán Slovenska Marek Hrivík.MS 2024: Otáznik nad Marekom Hrivíkom, Šatan bude kontaktovať hráčov, ktorí vypadnú
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články