Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prečo Melicherčík chýbal Spišiakom? Tréner Wojnar dal veci na pravú mieru

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - V druhej polovici finálovej série Tipos extraligy medzi Spišskou Novou Vsou a Nitrou (0:4 na zápasy) rezonovala absencia skúseného brankára Marcela Melicherčíka.
Český tréner Vlastimil Wojnar.
Český tréner Vlastimil Wojnar. Zdroj: TASR - František Iván
Zdieľajte:

Dve stretnutia pod Zoborom odchytal Filip Surák. Náhradníkom bol junior Benjamín Varša. Na verejnosť presakovali všelijaké špekulácie. Spišská sa rozhodla prehovoriť a dať veci na pravú mieru.

Prečítajte si aj

Martin Bakoš so spoluhráčmi.Spišiaci na tému Melicherčík: Marcela si vážime ako chalana, ale kabína to nerieši a rešpektujeme rozhodnutie trénerov

"Počul som veľa vymyslených teórií od bitky v kabíne či konfliktu s generálnym manažérom (rovnako, ako tomu bolo v dobe menšej krízy po Vianociach, atď.). Dôvod je veľmi jednoduchý. Marcel na jednom z pozápasových rozborov neuniesol kritiku svojho výkonu z mojej strany a v priebehu mítingu svojvoľne opustil kabínu bez toho, aby ho niekto k tomu vyzval. Odchod okorenil výrazmi, ktoré nie sú publikovateľné. Tak sme sa rozhodli nenominovať ho na ďalšie zápasy. Myslím si, že kabína to zobrala ako fakt a ďalej to nikto neriešil. Toto bol jediný dôvod, prečo sa Marcel neobjavil na súpiske pred tretím zápasom v Nitre," uviedol pre oficiálnu stránku Spišskej Novej Vsi končiaci lodivod Vlastimil Wojnar.

Prečítajte si aj

Prezident SZĽH Miroslav Šatan.MS 2024: Ako prvý odmietol šampionát. Rozmyslel si to? Šatan: Budeme s ním ešte hovoriť

Prečítajte si aj

Branislav Mezei oslavuje druhý titul s Nitrou.Branislav Mezei prezradil, čo bude s jeho kariérou. Pre Rapáča je nepochopiteľná jedna vec
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hksnv.sk

Diskusia

Podobné články