Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Golonkova reakcia na status Husára: Mnohí z nás zomreli v chudobe ako bezdomovci

BRATISLAVA - V priebehu tohto týždňa štátny tajomník pre šport Ivan Husár ostro odsúdil slovenských hokejistov, ktorí sa rozhodli podpísať zmluvy v KHL.
Zdroj: 37767
Zdieľajte:

V žlčovitom prejave spomenul, že si idú zarobiť krvavé peniaze a zakončil to tým, že sú to bezcitní ignoranti. Husárov status na sociálnej sieti rozvíril vášne na verejnosti. K tejto téme sa ozval aj Jozef Golonka.

Prečítajte si aj

Po roku strávenom v Košiciach získal nový angažmán v známej lige

„Neviem, čo šéfa športu viedlo k napísaniu tohto statusu, ale šport má spájať, nie rozdeľovať ľudí. Je to politicky aj ekonomicky háklivá téma a naozaj si neviem predstaviť, ako by ju riešili v praxi. Pre moju aj ďalšie generácie bol šport zábavou a vecou cti reprezentovať, dnes je to zamestnanie. Myslím si, že každý by mal dostávať od štátu peniaze na základe toho, koľko štátu odovzdal cez dane.

Prečítajte si aj

Výkonný výbor SZĽH schvaľoval licencie: Liptovský Mikuláš potrebuje splniť pravidlo

Nás režim tvrdo a neúmerne vysoko zdaňoval a dnes sme radi, že nám štát dopláca peniaze, aby sme mali dôchodky vo výške 600 eur. Mnohí športovci sa toho nedožili a zomreli v chudobe ako bezdomovci,“ uviedol pre sport24.sk bývalý skvelý hráč, ktorého prezývajú "žiletka."

Prečítajte si aj

Štátny tajomník pre šport tvrdo odsúdil slovenských hokejistov, ktorí si vybrali KHL!

Prečítajte si aj

Do EUHL mieri nový klub z východného Slovenska: Podporili ho významné osobnosti
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články