Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Štátny tajomník pre šport tvrdo odsúdil slovenských hokejistov, ktorí si vybrali KHL!

BRATISLAVA - Šestica slovenských hráčov sa rozhodla podpísať zmluvu v KHL s rôznymi tímami. Najnovšie do nej pribudol zo zámoria Adam Húska. Zatiaľ čo si jednotlivci pochvaľujú kontrakty v Rusku, ich odchod do tejto krajiny nie je každému po vôli. Ticho neostal ani štátny tajomník pre šport Ivan Husár.
Zdroj: 43063
Zdieľajte:

Husár uverejnil status na sociálnej sieti Facebook, kde svoj pohľad na podpisy zmlúv v KHL pomenoval jasne, tvrdo a bez servítky. "Idú zarábať krvavé peniaze, idú po ruke systému, ktorý urobí veľa preto, aby dokázal, že liga je bohatá, že sa jej nič sankčné zo Západu nedotklo. Je tu jeden veľmi vážny problém. Štyria hokejisti získali bronz na OH v Pekingu, získali podľa zákona nárok na rentu, ktorá im hodí za 40 rokov pol milióna eur – ak sa dožijú priemerného veku dožitia 75 rokov. Na tú rentu sa im budú skladať všetci daňoví poplatníci. Všetci.

Prečítajte si aj

Letný súboj veľkých rivalov: Skvelý výsledok, návšteva ako na ligové finále a katom domácich bol bývalý hráč

Mnohí z nich si možno túto zimu začnú chodiť do lesa tajne po drevo, niektorí z nich možno budú sprchovať deti v studenej vode, ak bude elektrina do čerpadla. V športe, divadlách, školách, nemocniciach sa budú modliť, aby nedošli exekútori. A vy, chlapci, si budete zarábať na luxusný život v Rusku. Budete prisluhovať propagande Putina. Budete propagovať ligu v krajine, ktorá si vašu rodnú vlasť dala na zoznam nepriateľov Ruska. Ste ignoranti. To som tým chcel povedať. Bezcitní ignoranti."

Prečítajte si aj

Adam Húska sa rozlúčil so zámorím, prestúpil do najlepšej súťaže v Európe

Prečítajte si aj

Liptovský Mikuláš získal obrancu, ktorý mal pôvodne namierené do Bratislavy

Prečítajte si aj

Martin Bakoš sa vyjadril k svojej budúcnosti, reagovalo aj vedenie Rysov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články