Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Hokejový štadión v Banskej Bystrici dostal nové meno

BANSKÁ BYSTRICA - Banskobystrický zimný štadión ponesie v najbližších rokoch meno strategického partnera hokejového klubu HC ’05 Banská Bystrica, ktorým sa stala spoločnosť Tipsport. Multifunkčná hala bude po rozsiahlych rekonštrukciách slúžiť nie len hokejovým fanúšikom, ale aj návštevníkom chystaných kultúrno-spoločenských podujatí.
Zdroj: 41352
Zdieľajte:

Tipsport aréna je nový marketingový názov zimného štadióna, s ktorým sa budú stretávať fanúšikovia klubu HC ’05 Banská Bystrica. Multifunkčná hala, ktorej vlastníkom je mestská spoločnosť MBB a.s., patrí po nedávnych rekonštrukciách k jedným z najmodernejších arén v regióne stredného Slovenska. Hala, ktorá vyrástla pred niekoľkými desaťročiami, tak po novom ponúkne návštevníkom zážitok v podobe vysokého komfortu, moderného zvuku a osvetlenia, ale predovšetkým sa návštevníci môžu tešiť na novú digitálnu LED kocku a LED obrazovky umiestnené na chodbách štadióna.

Prečítajte si aj

Štátny tajomník pre šport tvrdo odsúdil slovenských hokejistov, ktorí si vybrali KHL!

Spolupráca so spoločnosťou TIPSPORT sa podľa zástupcu majiteľa HC05 Banská Bystrica, JUDr. Tomáša Boľoša, rodila pomerne jednoducho. „Jedným z našich prioritných cieľov bolo získanie partnera pre zrekonštruovaný stánok a spolupráca, ktorú sa nám podarilo docieliť, tak bola vedomá činnosť, nešlo o dielo náhody. Spoločnosť TIPSPORT je partner, ktorý je dlhoročne spätý so športom a do veľkej miery s hokejom. Aj z toho dôvodu naše rozhovory od oslovenia, až po podpis zmluvy, neboli zložité.”

Prečítajte si aj

Letný súboj veľkých rivalov: Skvelý výsledok, návšteva ako na ligové finále a katom domácich bol bývalý hráč

Prvý muž banskobystrického hokeja ďalej prezradil aj to, aké sú očakávania od spolupráce s novým strategickým partnerom. „Keďže predmetom nášho vzťahu je Naming rights (názov arény), spolupráca je založená na prezentácii spoločnosti TIPSPORT v názve banskobystrického štadióna. Všetky zápasy našich baranov a rovnako tak aj mnohé pripravované kultúrne a športové podujatia budú organizované v stánku, ktorý ponesie meno nášho partnera. Na druhej strane je to samozrejme plnenie, ktoré od nášho partnera získavame.“

Prečítajte si aj

Martin Bakoš sa vyjadril k svojej budúcnosti, reagovalo aj vedenie Rysov

Medzi pripravovanými podujatiami, ktoré sa nebudú týkať len domácich zápasov hokejového klubu, patria napríklad pokračovanie DFN (Dracula Fight Night), či Grand opening haly “90’s the Show”, ktorá sa uskutoční 5. novembra 2022. V rámci nej vystúpia v Banskej Bystrici mená ako Fun Factory, Haddaway, Twenty4Seven, Mr. President, Corona či East 17. Samotná Tipsport arena však ponúka aj ďalšie možnosti využitia, a to vďaka INN Wellness, športovej predajni CCM, novozrekonštruovanej reštaurácii s už známym názvom „05ka“, chýbať nebude ani Fanshop pre všetkých fanúšikov hokejového klubu spod Urpína, ponúkajúci kvalitné a trendové produkty merchu nášho obľúbeného klubu. Návštevníci môžu využiť aj služby novej predajne –Top Brúsenie. Novinkou bude aj názov novej zrekonštruovanej „B“ tribúny, ktorá ponesie oficiálny názov CCM tribúna a taktiež priestory CCM Business Lounge. Všetky služby, eventy a ostatné potrebné informácie, ktoré bude aréna poskytovať budú zverejňované na novej webovej stránke www.tipsportarena.sk.

Prečítajte si aj

Adam Húska sa rozlúčil so zámorím, prestúpil do najlepšej súťaže v Európe

Veľkú zásluhu na zmodernizovaní zimného štadióna má vedenie mesta a mestská spoločnosť MBB a.s., čo potvrdil aj JUDr. Tomáš Boľoš. „Vo svete je bežné, že športové a kultúrno-spoločenské stánky nesú vo svojom názve značku partnera, ktorý týmto vzťahom získava ďalší priestor na prezentáciu. Samozrejme, nič z toho by nebolo možné bez výdatnej podpory a participácie Mesta Banská Bystrica a spoločnosti MBB a.s. Ich významná investícia do rekonštrukcie štadióna a jeho okolia, spolu s investíciou do ozvučenia, osvetlenia a digitálnej vizualizácie, nám nesmierne pomohla. Sme preto veľmi radi, že sa pánovi primátorovi Jánovi Noskovi, spolu s jeho tímom, podarilo zrealizovať rekonštrukciu, ktorá tento stánok posunie medzi najkrajšie a najmodernejšie multifunkčné haly svojho druhu na strednom Slovensku. Aj tieto skutočnosti veľmi zavážili pri rozhodovaní spoločnosti TIPSPORT o vstupe do nášho vzájomného vzťahu,” prezradil dôvody premenovania arény majiteľ klubu HC ’05 Banská Bystrica.

Prečítajte si aj

Východniari stratili 112-bodového ťahúňa: Kvalitný center posilnil jedného z favoritov druhej ligy

Prečo sa rozhodla spoločnosť Tipsport ísť do spolupráce prezradil riaditeľ spoločnosti pán Bc. Martin Tabák. „Banská Bystrica je tradičný hokejový klub, v ktorom sa poctivo pracuje na všetkých úrovniach. Dôkazom toho je aj zložitý projekt rekonštrukcie hokejového štadióna, ktorý bude v novom šate jedným z najkrajších na Slovensku. Keď sa popri tom pozrieme na nedávnu titulmi ozdobenú minulosť banskobystrického hokeja a na ambície klubu v ďalších sezónach, tak nám jednoznačne dávalo zmysel uzavrieť toto partnerstvo.

Prečítajte si aj

Ašpirant na postup z Gemera zbrojí: V bránke extraligový gólman, útok osvieži zaujímavé priezvisko

„Spoločnosť Tipsport sa vždy spája s projektmi, ktoré majú potenciál. Inak to nie je ani v tomto prípade. Budeme radi, ak sa nám spoločnými silami podarí dosiahnuť úspechy, na ktoré boli fanúšikovia v Banskej Bystrici zvyknutí. Veríme, že Tipsport aréna sa stane nie len nedobytnou pevnosťou, ale aj príjemným kultúrnym prostredím pre všetkých fanúšikov,“ dodal na margo spolupráce pán Bc. Martin Tabák.

Prečítajte si aj

VIDEO Druholigová Senica zlákala do mužstva vicemajstra sveta a dvoch Skaličanov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Tlačová správa/HC 05

Diskusia

Podobné články