Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Craig Ramsay prehovoril smerom k novembrovej reprezentačnej akcii

BRATISLAVA - Vedenie slovenskej hokejovej reprezentácie nominovalo na novembrový turnaj Nemecký pohár aj štyroch nováčikov. O premiérový štart v najcennejšom drese zabojujú brankár Filip Belányi, obranca Dávid Mudrák, útočník Samuel Takáč i sedemnásťročný Filip Mešár. Podujatie je na programe od 11. do 14. novembra v Krefelde.
Zdroj: 40919
Zdieľajte:

Hráči sa zídu na zraze v pondelok 8. novembra v Bratislave. Po dvojdňovom tréningovom cykle odletia do Krefeldu, kde nastúpia postupne proti Švajčiarsku, Olympijskému výberu Ruska a domácemu Nemecku. "Najdôležitejšie je, že opäť môžeme hrať. Od hráčov vždy vyžadujeme, aby hrali ako tím, čo nie je ľahké, keď nominujete veľkú skupinu hráčov s nováčikmi, ktorá sa zíde na krátky čas. Musíme však tvrdo bojovať a hrať rýchlo.

Prečítajte si aj

Ramsay zverejnil nomináciu na Nemecký pohár, premiéra veľkého talentu i 30-ročného skúseného útočníka

Potom budeme schopní produkovať ofenzívny hokej. Naši súperi majú dobré mužstvá. Všetci hrajú fyzický hokej. Švajčiari dokážu vyvinúť veľkú rýchlosť, Rusi sú vždy talentovaní a šikovní. Bude to ťažké, ale chceme vidieť náš tím hrať so sebavedomím a oduševnením. Chceme, aby ukázal, že je pripravený hrať na vysokej úrovni," povedal tréner Craig Ramsay.

Prečítajte si aj

NHL: Fehérváry s podielom pri siedmich góloch Washingtonu, Černák so Sekerom neodvrátili prehry
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články