Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Fehérváry s podielom pri siedmich góloch Washingtonu, Černák so Sekerom neodvrátili prehry

NEW YORK - Slovenský hokejový obranca Martin Fehérváry prispel jednou asistenciou k víťazstvu Washingtonu Capitals v zámorskej NHL na ľade Ottawy Senators 7:5.
Zdroj: 40915
Zdieľajte:

Pre dvadsaťdvaročného beka to bol druhý bod v prebiehajúcej sezóne (1+1). Opäť sa predstavil v prvej formácii, na ľade strávil dokopy 19:11 minút a pripísal si aj jednu strelu na bránku a tri bloky. V drese hostí zaznamenal hetrik T.J. Oshie, Alexander Ovečkin pridal dva presné zásahy. Za domácich dosiahol premiérový hetrik v NHL Drake Batherson a pridal aj asistenciu. Washington bodoval aj v šiestom zápase sezóny a patrí mu 3. miesto vo Východnej konferencii.

Prečítajte si aj

Popradčanom pribudla starosť navyše

Dallas prehral v Columbuse 1:4, Andrej Sekera odohral 15:48 min a do štatistík si pripísal jednu mínusku, dve strely na bránku a dve trestné minúty. Z výhry sa netešil ani jeho krajan Erik Černák, jeho Tampa podľahla Buffalu 1:5 a prehrala tretí duel za sebou. Černák odohral 19:17 minút, päťkrát vystrelil na bránku a pripísal si štyri trestné minúty.

Pozrite si aj

VIDEO Náhoda alebo umenie? Na východnom Slovensku videli diváci čarovný zákrok

Florida zdolala doma Arizonu a vyhrala aj v šiestom zápase sezóny. Bez prehry sú aj Carolina, ktorá zdolala Toronto 4:1, a St. Louis po výhre nad Los Angeles 3:0. Kings prehral piaty duel v sérii.

Columbus - Dallas 4:1

Carolina - Toronto 5:1

NY Rangers - Calgary 1:5

Florida - Arizona 5:3

Ottawa - Washington 5:7 /Fehérváry za hostí 0+1/

Buffalo - Tampa Bay 5:1

St. Louis - Los Angeles 3:0

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články