Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hokejové osobnosti z Liptovského Mikuláša napísali list mestu: Nesúhlasíme s ľuďmi, ktorí zastupujú klub

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Celú sezónu sa nad HK 32 Liptovský Mikuláš vznáša otvorená kritika zo všetkých strán.
Zdroj: 38060
Zdieľajte:

Hokejisti Liptovského Mikuláša sú poslední v tabuľke a už dávno je jasné, že sa ročník pre nich skončí 21. marca posledným kolom základnej časti. Hokej na Liptove dlhodobo stagnuje a situácia nenechala chladnou niekoľko osobností a legiend z tohto mesta. Preto sa rozhodli doručiť mestu list. Uverejňujeme ho bez redakčných korektúr a v plnom znení:

Prečítajte si aj

Zvolen nemrzí, že nie je líder, druhý gól Mikúša bol iba pokus

Vážení členovia Hokejových talentov o.z., rodičia, partneri a športoví priatelia, dovoľujeme si vám poslať list, ktorý bol zároveň dnes doručený aj do podateľne MÚ Liptovský Mikuláš.

Prečítajte si aj

Ani predkolo, ani siedme miesto. Košice patria do prvej šestky, čo ukázali proti Zvolenu alebo Popradu

Pozorne sledujeme dianie v mestskom hokejovom klube, nakoľko jeho zmeny ovplyvňuje budúcnosť hokeja v našom meste. Vrátane vychovávanej hokejovej mládeže. Apolitickosť je pre nás prioritná. Situácia ale vyžaduje náš názor.

Prečítajte si aj

Švajčiarsky tím sa po dohode rozlúčil s najlepším strelcom Tipos extraligy 2017/18

Nesúhlasíme s momentálnym stavom ani ľuďmi, ktorí ho zastupujú. Sú mimo nášho etického a profesionálneho cítenia. Pristupujeme týmto k prvému kroku riešenia a tým je tento list. Veríme, že táto aktivita bude považovaná za prínos v pre mikulášsky hokej. O ďalších krokoch vás budeme ďalej informovať. Hokejisti Liptova.

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezdny Ovečkin si opäť zavtipkoval na adresu Cháru: Kde si Zee?

List podporili v zastúpení: Ján Laco, Martin Cibák, Marek Uram, Ján Plch, Ján Pleva, Matúš a Jakub Sukeľovci, Martin Kriška, Rudolf Huna, Karol Križan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovetalenty.sk

Diskusia

Podobné články