Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hviezdny Ovečkin si opäť zavtipkoval na adresu Cháru: Kde si Zee?

WASHINGTON - Washington Capitals zverejnil na sociálnej sieti úsmevný moment z útrob domácej Capital One Arény, keď si hviezdny Alexander Ovečkin opäť uťahoval zo slovenského obra Zdena Cháru.
Zdroj: 38754
Zdieľajte:

Ruská hviezda pri predzápasovej príprave zakričala na Slováka kde je a aj keď Chára vykukol spoza rohu a Ovečkin neprehliadnuteľného obra videl, tváril sa, že tomu tak nie je a ďalej vykrikoval kde je. Obidvaja celú situáciu brali s úsmevom na tvári.

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezdny Ovečkin si zavtipkoval o príchode Cháru do Washingtonu: Zbláznili ste sa?

Washington si poradil s Buffalom 3:1 a súperovi pripravil štvrtú prehru za sebou. Slovenský obranca domácich odohral takmer 20 minút s dvoma plusovými bodmi, jeho krajan Richard Pánik mal minutáž 13:53, tri "hity" a jeden plusový bod. Za Capitals skórovali Nicklas Bäckström, v oslabení Tom Wilson a Conor Sheary, český brankár Vitek Vaněček zaznamenal 22 zákrokov.

Prečítajte si aj

FOTO Chára prišiel o najcennejší artikel a dostal nečakanú výzvu: Zdeno, prídeš si po balíček?

Dvadsaťpäťročný nováčik v NHL nastúpil medzi žrďami Capitals na dvanásty zápas za sebou. "Každý večer nám dáva šancu vyhrať, opäť odviedol skvelú prácu. Dnes to bol výborný tímový výkon," povedal tréner Caps Peter Laviolette. O shutout pripravil Vaněčka necelých deväť minút pred koncom Victor Oloffson, ale viac už Sabres nedokázali. Zo série prehier sú hráči Buffala nešťastní. "Je to frustrujúce. Chceme vyhrávať, bojujeme v každom zápase, ale výsledky neprichádzajú. Atmosféra v tíme je dobrá, verím, že to zlomíne," povedal jediný strelec Sabres. Jubilejný 300. bod v NHL si po asistencii na gól Shearyho pripísal dánsky útočník Lars Eller, pri tomto góle bol na ľade aj Pánik.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk, Instagram - Washington Capitals

Diskusia

Podobné články