Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ani predkolo, ani siedme miesto. Košice patria do prvej šestky, čo ukázali proti Zvolenu alebo Popradu

ZVOLEN - Košičania museli cestovať po úspešnú rehabilitáciu pod Pustý hrad, kde si ošetrili rany po utorkovej prehre s Novými Zámkami.
Zdroj: 37313
Zdieľajte:

Zápolenie finálových protivníkov z roku 2013 malo správny náboj. Duel vo Zvolene sa vyznačoval opatrnosťou a trpezlivosťou. Vo väčšej miere ňou oplývali hostia z metropoly východu a prvé gólové ovocie sa dostavilo v 26.minúte. Eliáš predložil výbornú prihrávku Réwayovi a Rahm už nič nemohol spraviť.

Prečítajte si aj

Švajčiarsky tím sa po dohode rozlúčil s najlepším strelcom Tipos extraligy 2017/18

"Napravili sme domáci zbabraný zápas s Novými Zámkami. Mali sme šnúru a takto nezmyselne sme im pustili body. Vo Zvolene sme naplno zabodovali. Teraz to musíme potvrdiť v nedeľu na ľade Liptovského Mikuláša," uviedol košický útočník Pavel Klhůfek po výhre Košíc na ľade Zvolena 3:2. Odchovanec Zlína zaťažil konto švédskeho brankára Rahma dvoma gólmi. "Samozrejme, tešia ma a majú úplne inú váhu, ako keby sme prehrali. Vtedy by bola celá kabína skleslá," pokračoval 29-ročný zakončovateľ "oceliarov". Najmä rozhodujúci gól pri zvolenskej power-play nebol z kategórie jednoduchých. Predchádzala mu zblokovaná strela a následné zamierenie z červenej čiary obklopený dvojicou súperov a v páde.

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezdny Ovečkin si opäť zavtipkoval na adresu Cháru: Kde si Zee?

"Najskôr som zablokoval strelu, z ktorej ma bolel členok. Chcel som puk čo najlepšie vyhodiť a podarilo sa to." Mesiac ostáva do skončenia tohtoročnej základnej časti. Košice sa nachádzajú medzi tímami na siedmom až desiatom mieste, ktoré si v prípade nepolepšenia postavenia budú musieť vybojovať vyraďovaciu fázu v predkole play-off. Klhůfek sa s tým odmieta čo i len zaoberať.

Prečítajte si aj

Spišiaci v SHL nečakane padli na domácom ľade, žilinskí vlci a Martin nezaváhali

"Je to náš cieľ, ideme si za ním. Nechceme hrať predkolo alebo skončiť tesne pod čiarou. Chceme byť šiesti a mužstvo na to máme. Ukázali sme to či už teraz so Zvolenom alebo minule proti Popradu. Musíme sa koncentrovať na zápasy s papierovo slabšími tímami a nesmieme ich podceňovať," s jasnou predstavou ukončil rozhovor Pavel Klhůfek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články