Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kamzíci si poistili služby najproduktívnejšieho hráča minulého ročníka, odchod do KHL sa nekoná

POPRAD - Vedenie tipsportligového klubu HK Poprad predĺžilo spoluprácu s útočníkom Marekom Zagrapanom.
Zdroj: 8181
Zdieľajte:

Meno odchovanca prešovského hokeja sa koncom mája spájalo s odchodom do KHL. Informáciu priniesli lotyšské médiá, keďže bol údajne blízko prestupu do Dinama Riga. Teraz je však situácia iná.

Prečítajte si aj

Poprad začal letnú prípravu: Juniori trénujú s tromi hráčmi z vlaňajšieho kádra seniorov

“V Poprade som sa rozhodol zostať, pretože sa tu cítim veľmi dobre. O novej zmluve sme s pánom Jurinyim začali rokovať už pred koncom minulej sezóny, aj keď sme to vtedy ešte nestihli uzavrieť. Teraz sme sa dohodli bez problémov na ďalšej spolupráci” uviedol pre oficiálnu stránku tipsportligistu Marek Zagrapan. 33-ročný hokejista vlani zaznamenal v Poprade skvelých 44 bodov v 55 stretnutiach. Radosť z predĺženia spolupráce neskrýval ani riaditeľ klubu Ľudovít Jurínyi.

Prečítajte si aj

Nitra rokuje so zvučnými menami z minulosti aj najlepším trénerom, legionári skončili

“Už na konci minulej sezóny boli náčrty ďalšej spolupráce a Marek jasne prejavil záujem ostať v Poprade. Marek odvádzal v Poprade skvelé služby, je to produktívny útočník a center s výborným korčuľovaním. Naša voľba bola jasná a som rád, že sme sa dohodli, pretože je to aj hráč s výbornými charakterovými vlastnosťami a je prínosom pre kolektív. Boli sme s ním v kontakte počas celej karantény, Marek nás informoval aj o záujmoch z iných klubov.

Prečítajte si aj

Vždy usmiata Lenka Čurmová po prvom roku v prestížnej NWHL: Z osobného hľadiska vládne spokojnosť, z tímového sklamanie

Koncom marca sa mu ozvali aj z KHL a medzi nami je dohoda, že ak by mal na stole ponuku a chcel by to skúsiť, tak môže ísť do KHL s tým, že v prípade, ak by mu to nevyšlo, tak by sa vrátil späť do Popradu. Po posledných diskusiách to ale vyzerá, že ostane v Poprade.”

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články