Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nitra rokuje so zvučnými menami z minulosti aj najlepším trénerom, legionári skončili

NITRA - Tipsportligový klub HK Nitra v súčasnej dobe vedie diskusie s hráčmi, ktorí by sa mohli v novom ročníku predstaviť v drese s Corgoňom na hrudi.
Zdroj: 33816
Zdieľajte:

Pod Zoborom majú zmluvy na ďalšie obdobie len štyria hokejisti - Kollár, Fominych, Rácz, Škvarek. Legionári sa pobrali domov. „V našej predstave zatiaľ rátame s možno jedným alebo dvoma legionármi a pravdepodobne so žiadnym z minulého kádra. Nepredpokladám, že by sa to menilo,“ uviedol v rozhovore pre mynitra.sme.sk riaditeľ nitrianskeho klubu Miroslav Kováčik.

Prečítajte si aj

Jiřího Biceka čaká práca trénera: S bývalým prvoligovým brankárom povedie mladý klub

Nedávno sa objavila správa, žeby sa domov po dlhých trinástich rokoch mohol vrátiť ostrieľaný obranca Ivan Švarný. Okrem neho sa v hľadáčiku majstra z roku 2016 objavili ďalšie známe a skúsené mená. Nitra by opätovne rada videla v kádri Mareka Slováka, Branislava Rapáča, alebo aj Tomáša Hrnku. Rokovania prebiehajú tiež s Antonínom Stavjaňom, ktorý je jednoznačne najlepším koučom Nitranov v posledných rokoch.

Prečítajte si aj

Vždy usmiata Lenka Čurmová po prvom roku v prestížnej NWHL: Z osobného hľadiska vládne spokojnosť, z tímového sklamanie

„Kluby si momentálne riešia vlastných sponzorov, prebiehajú debaty. Každý súdny človek musí vidieť, že firmám, ktoré zvykli podporovať šport, sa teraz ťažko odpovedá na otázky ohľadom budúcej spolupráce. Od toho sa odvíjajú ďalšie rokovania s hráčmi – keď ani v aspoň hrubých odhadoch neviete, koľko im môžete ponúknuť, tak sú to iba hypotetické debaty,“ pokračoval vo výklade pre spomínané médium Kováčik.

Prečítajte si aj

Až do konca kalendárneho roka 2020 sa nemôžu usporadúvať hromadné podujatia nad 1000 ľudí

„Odkedy sme s Tomášom Chrenkom vo vedení klubu, snažíme sa nesľubovať niečo, čo by sme potom nevedeli splniť. Zatiaľ sa nám to vždy podarilo. Z tejto cesty určite neustúpime, nedovolíme, aby mal klub problémy s veľmi prísnym licenčným konaním. Dlžoby by boli krátkou cestou do pekla. Sme radi, že je Nitra vnímaná ako seriózny klub,“ dodal na koniec.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mynitra.sme.sk

Diskusia

Podobné články