Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Poprad začal letnú prípravu: Juniori trénujú s tromi hráčmi z vlaňajšieho kádra seniorov

POPRAD - Tréner Peter Mikula na prvom zraze privítal šestnásť hráčov.
Zdroj: 35087
Zdieľajte:

V Poprade sa stretol mix hráčov. Juniori sa pustili do letnej zaberačky s mesačným oneskorením kvôli koronavírusu. Spoločnosť im robí aj trojica z vlaňajšieho kádra kamzíkov - Marek Zagrapan, ktorý údajne rieši zmluvu s lotyšskej Rige, Michael Vandas a Boris Česánek. Do tréningového procesu sa zapojil aj brankár Maximilián Pajpach, v ostatnej sezóne gólman druholigového francúzskeho klubu Clermont.

Prečítajte si aj

Jiřího Biceka čaká práca trénera: S bývalým prvoligovým brankárom povedie mladý klub

„Ak by som nemal chuť, nebol by som tu. Bolo už dosť času na odpočinok, teraz treba začať pracovať. Ako som už veľakrát povedal, musíme dokončiť robotu, ktorú sme v minulej sezóne nedokončili. Všetci sa musia myšlienkovo nastaviť na to, že ak chceme dosiahnuť vysoké ciele, musíme už dnes na nich začať pracovať,“ povedal pre webovú stránku východniarov Peter Mikula.

Prečítajte si aj

Vždy usmiata Lenka Čurmová po prvom roku v prestížnej NWHL: Z osobného hľadiska vládne spokojnosť, z tímového sklamanie

Zoznam hráčov HK Poprad na letnej príprave: Marek Zagrapan, Michael Vandas, Boris Česánek, Maximilán Pajpach, Roman Rychlík, Adam Jevoš, Jakub Dzivjak, Martin Semaňák, Lukáš Olejník, Richard Hodorovič, René Svitana, Dávid Romaňák, Filip Mešár, Michal Králik, Tomáš Božoň, Štefan Valluš.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články