Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Jiřího Biceka čaká práca trénera: S bývalým prvoligovým brankárom povedie mladý klub

VRANOV - Druhý slovenský víťaz prestížnej trofeje Jiří Bicek sa stal trénerom.
Zdroj: 35340
Zdieľajte:

41-ročný odchovanec košického hokeja ukončil hráčsku kariéru v sezóne 2017/18. Počas nej sa zranil a viac za Košice už nenastúpil. Po novom bude trénovať mládež vo Vranove nad Topľou.

Prečítajte si aj

Do kabíny českého giganta smeruje niekdajší hráč Tipsport ligy

„HC Bulls Vranov je mladý klub, ktorému záleží na výchove mládeže. Na tomto projekte ma zaujalo, že sme sa nebavili iba o trénovaní a hokejovej príprave so všetkým, čo k tomu patrí. V klube si totiž dávajú záležať i na tom, aby deti viedli k tímovosti, fair play a to všetko s dôrazom na vzdelanie. Nie každý sa môže živiť hokejom, ale všetci ho môžu hrať s radosťou a popritom mať správne nastavenú hlavu na slušné fungovanie v spoločnosti,“ povedal pre stránku vranovske.sk Bicek.

Prečítajte si aj

Až do konca kalendárneho roka 2020 sa nemôžu usporadúvať hromadné podujatia nad 1000 ľudí

Víťaz Stanley Cupu z roku 2003 bude v netradičnom hokejovom meste spolupracovať s ďalším niekdajším hokejistom, ktorým je bývalý brankár Mojmír Božík mladší. Hokejový klub vo Vranove existuje od konca roka 2016. Zopárkrát bola myšlienka postaviť seniorský tím, to sa doteraz nepodarilo. V meste tak svoju pozornosť sústredili na mládež, ktorý vystupuje pod názvom HC Bulls.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: vranovske.sk

Diskusia

Podobné články