Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Šťastie sa priklonilo na našu stranu, Chovan oklamal brankára známou fintou

BRATISLAVA - Slovenskí hokejisti zvíťazili vo štvrtok v úvodnom zápase turnaja Kaufland Cup 2019 nad Bieloruskom 2:1 po predĺžení. Hostia išli do vedenia po góle Michaila Stefanoviča z 37. minúty, v 57. minúte vyrovnal Radovan Puliš. V nájazdovom rozstrele napokon rozhodol Michal Chovan.
Zdroj: 30843
Zdieľajte:

hlasy po zápase:

Craig Ramsay, tréner SR: "Súper nás prekvapil rýchlosťou a hrou. Jeho hráči boli silní na puku. Bol to dobrý zápas, páčil sa mi výkon nášho brankára. My sme skúšali nejaké nové veci, nie všetko nám vyšlo."

Prečítajte si aj

Slováci nepredviedli proti Bielorusku oslnivý výkon, ale výhru brali po krásnych nájazdoch

Michal Chovan, útočník a autor víťazného nájazdu SR: "Súper hral dobre, veľmi dobre korčuľoval, čo nás prekvapilo. Chceli sme vyhrať v riadnom hracom čase, ale berieme aj víťazstvo po nájazdoch, keďže sa nám podarilo vyrovnať až na konci. Som rád, že som strelil víťazný gól, vedel som dopredu, čo urobím. Brankár túto moju fintu nepoznal, robím to aj v lige."

Andrej Košarišťan, brankár SR: "Dnes to bolo bojovné, Bielorusi od začiatku super bránili, ich brankár výborne chytal a nám sa tam nedarilo dostať puk. Nakoniec to predsa len padlo a v závere sme boli šťastnejší. V predĺžení nám pomohli dve žŕdky, čo sa nestáva a nájazdy boli už lotéria. Šťastie sa priklonilo na našu stranu možno aj preto, že sme boli lepší."

Prečítajte si aj

VIDEO Versteeg bude hrať na severe Európy, dohodol sa so švédskym majstrom

Radovan Puliš, strelec vyrovnávajúceho gólu: "Dve tretiny som nemal šancu ani strelu. Po druhej tretine mi tréner povedal, že mi verí, že dávam veľa gólov v lige. Som rád, že som toto jeho želanie splnil."

Adam Liška, útočník Slovenska: "Myslím si, že sme mali šance, ale nepadalo toľko gólov. Ja som bol so svojim výkonom spokojný, som rád, že sme zvíťazili. Bol som na začiatku nervózny, ale chalani mi pomohli a opadlo to."

Prečítajte si aj

VIDEO Do Siene slávy IIHF vstúpia okrem Šatana a Pálffyho ďalšie legendy
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články