Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Porazili majstra, odchádzali skromne: Chceme len pokračovať na nastolenej ceste, nič viac

BANSKÁ BYSTRICA - DVTK Jegesmedvék Miškolc druhýkrát v sezóne porazil majstrovských "baranov". Po víťazstve 1:0 na domácom ľade uspel pod Urpínom 3:2 po samostatných nájazdoch.
Zdroj: 29199
Zdieľajte:

V nich sa stal hrdinom skúsený útočník János Vas: "V nájazdoch môže skórovať hociktorý hráč. Väčšinou je to o šťastí. Teraz sa to podarilo mne, vyhrali sme, ale najdôležitejšie je, že sme získali dôležité body," povedal dlhoročný reprezentant Maďarska: "Bol to náročný zápas. Ak sa nemýlim, tak tu vyhrala len Detva. V Banskej Bystrici sa vždy hrá ťažko. Tento zápas ukázal, že robíme progres. Chceme sa posúvať tabuľkou nahor, získať si miesto v play-off," pokračoval Vas.

Prečítajte si aj

Mal by sa pred nájazdmi čistiť ľad? Kanadskí tréneri sa zhodli: Nechápeme, prečo to tak nie je

"Ľadové medvede" si v krátkom slede skúsili nájazdy dvakrát, nedávno absolvovali až dvanásť sérií proti Detve: "Ja som v Detve nebol, ale tam bolo tých nájazdov veľmi veľa. Takéto veci sa stávajú, aj nájazdy sú súčasť zápasu," tvrdí: "Sústredíme sa však na každý ďalší zápas, ideme po malých krôčikoch a chceme sa zlepšovať. Teraz nás čaká Trenčín. Musíme sa sústrediť už naň. Taktiež chceme zvíťaziť. Keď začala sezóna, tak cieľom bolo vybojovať play-off. Aktuálne sme na dobrej ceste," ozrejmil jeden z lídrov tímu.

"Domáci hrali výborne pri presilovkách i oslabeniach, aj brankár Banskej Bystrice chytal dobre, no rovnako aj náš. Dokázali sme preto remizovať. Veril som, že samostatné nájazdy dobre dopadnú a Vas rozhodne. Ukázali sme veľmi pracovitý, bojovný výkon. Takto chceme hrať v každom zápase a zbierať čo najviac bodov. Snažíme sa o to, aby sme každým zápasom držali správny smer a nesúťažíme výlučne o to, koľkí budeme v tabuľke. Chceme ísť do každého zápasu s našou mentalitou," hovorí kanadský tréner DVTK Glen Hanlon.

Prečítajte si aj

Koch je rád, že dostáva na ľade toľko priestoru
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články