Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Koch je rád, že dostáva na ľade toľko priestoru

KOŠICE - Hokejovému obrancovi Patrikovi Kochovi sa v tejto sezóne mimoriadne darí, spomedzi obrancov patrí medzi najvyťažovanejších hráčov aktuálne tretieho celku tabuľky. Dvadsaťdvaročný obranca pre náš portál poskytol rozhovor.
Zdroj: 29259
Zdieľajte:

Ako hodnotíš doterajší priebeh sezóny z tímového hľadiska?

"Doterajší priebeh hodnotím len a len pozitívne. Úvod ročníka bol z našej strany dobrý, darilo sa nám vyhrávať zápasy a čo je dôležité, aj po hernej stránke sme boli spokojní. Potom však prišiel malý útlm, čo nepridalo na pohode a trocha sa teraz trápime. Verím však, že sa opäť vrátime na správnu vlnu a budeme čoskoro aj na popredných priečkach tabuľky."

Dostávaš od trénerov veľa priestoru na ľade, čiže sa cítiš dobre?

"Som veľmi vďačný trénerom, že na ľade dostávam toľko priestoru. V každom dueli sa snažím odovzdať maximum, plniť pokyny trénerov, byť prospešný pre tím a aj takýmto spôsobom sa im chcem poďakovať za šancu, ktorú mi dali. Túto sezónu sa cítim naozaj skvelo a pevne verím, že moje výkony budú pokračovať aj počas tej najdôležitejšej časti sezóny."

Prečítajte si aj

Košice vyrabovali Nitru, minútu pred koncom ušiel Nagy a rozhodol

Nájde sa niečo na tvojej hre, čo by si chcel zlepšiť?

"Samozrejme, ako športovec máte neustále motiváciu sa vo všetkých oblastiach zlepšovať. Najviac by som sa však momentálne chcel zlepšiť v disciplíne."

V niektorých dueloch sa vy ako tím strelecky trápite, čím to podľa teba je ?

"Jednoznačne musíme viac strieľať a tlačiť sa do súperovej brány, inak budeme veľmi ťažko dávať góly."

Po troch domácich prehrách ste zabrali na horúcom nitrianskom ľade, to určite poteší, však?

"Áno, jednoznačne. Vedeli sme, že náš čaká kvalitný súper, čo sa aj potvrdilo. Myslím si, že sme mali možnosť vidieť dobrý hokej vo výbornej atmosfére, ktorý nakoniec skončil pre nás veľmi cenným ubojovaným víťazstvom, čo ma samozrejme teší najviac."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Filip Mišudík

Diskusia

Podobné články