Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ako vyzeral rok 2018 pre trénerov a hráčov z Tipsport ligy?

BRATISLAVA - Pýtali sme sa trénerov aj hráčov tipsportligových mužstiev, ako vyzeral ich rok 2018.
Zdroj: 28848
Zdieľajte:

Dan Ceman (HC ´05 iClinic Banská Bystrica): "Nemali sme začiatok sezóny, aký by sme chceli, hlavne po skvelej príprave, v ktorej sme porazili silných súperov aj z iných líg. Hrali sme aj Ligu majstrov. Ako keby sme si mysleli, že budeme v lige neporaziteľní, takže ten začiatok bol poriadne kolísavý. Taktiež sa do toho primiešalo pomerne veľa zranení. Dobrou správou je, že prakticky každý môže hrať s hocikým, čiže to menenie útokov až natoľko nepoznamenalo tím, mohli sme skúšať viaceré kombinácie. Po tej horšej fáze sme mali aj veľmi dobrú, keďže sme vyhrali desaťkrát v rade. Trvalo nám, kým sme našli konzistentnosť v našich výkonoch."

Prečítajte si aj

Jednoznačným cieľom je play-off, slovenská liga ho prekvapila rýchlosťou

Gergely Majoross (MAC Budapešť): "Bol to skok do neznáma. Tento level je úplne iný, na aký sme boli zvyknutí. Výzva, ktorej čelíme, je nová. Všetko je pre nás nové. Rýchlo sme zistili, že keď sme boli dobrý na dovtedajšej úrovni, nebude tomu tak na tejto. Nie každý top hráč povedzme z minulej sezóny môže byť top hráč teraz. Máme veľa informácií, ktoré musíme použiť v ďalších zápasoch, aby sme sa ešte zlepšili. Som si istý, že ak budeme pokračovať v našej práci, tak prinesie úspechy do ďalších rokoch aj na tejto úrovni."

Guillaume Asselin (HC ´05 iClinic Banská Bystrica): "Rok 2018 nám priniesol titul, takže v roku 2019 by som to chcel zopakovať."

Adam Drgoň (HKM Zvolen): "Myslím si, že fajn. Vždy to môže byť lepšie, ale hodnotím to pozitívne. Jediná škoda bolo zranenie pred play-off, kedy som si zlomil nohu. Do nového roka si prajem hlavne zdravie."

Prečítajte si aj

Miškolc nevie hrať prvé tretiny, Zvolen ukončil rok výhrou: Už to nebolo o hokeji

Martin Belluš (HK Poprad): "Rok 2018 bol celkom zaujímavý, keďže som sa viackrát hokejovo sťahoval, no aj to prináša hokejový život. Z osobnej stránky bol pre mňa najkrajší, nakoľko sa nám narodila krásna dcéra, čo bol pre mňa ten najúžasnejší a najkrajší pocit v tomto roku."

Lukáš Hvila (MsHK Žilina): "V roku 2018 boli aj ťažšie obdobia, nikdy sa netreba vzdávať, stále musíš nájsť v sebe silu, ísť aj napriek prekážkam."

Prečítajte si aj

Aký bol rok 2018 z pohľadu Lukáša Hvilu?

Václav Čížek (HC Košice): "Rok 2018 bol pre mňa aj môj tím, ako na hojdačke. Sezóna 2017/18 pre nás neskončila úspechom, zatiaľ čo ročník 2018/19 je pre nás dobre rozohraný, čo sa týka tabuľkového postavenia. Rok 2018 sme zakončili víťazstvom a na prvom mieste tabuľky, takže urobíme všetko pre to, aby platilo staré príslovie, ako na nový rok, tak po celý rok. Zároveň prajem všetkým šťastný nový rok."

Peter Valent (HC 07 Detva): "Rok 2018 hodnotím pozitívne. Konečne pravidelne nastupujem do extraligového kolotoča za čo som vďačný. Je to určite krok vpred, aj keď z hľadiska produktivity to stále môže byt lepšie. Z tímového hľadiska sa tiež nachádzame tam, kde by sme sa teoreticky chceli pohybovať. Nesmieme však zaspať na vavrínoch a pokúsiť sa aj o vyššie priečky. Dúfam, že v novom roku sa nám to podarí."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články