Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Aký bol rok 2018 z pohľadu Lukáša Hvilu?

ŽILINA - V exkluzívnom rozhovore pre hokejovysvet.sk hodnotí rok 2018 skúsený útočník momentálne v službách MsHK Žilina Lukáš Hvila.
Zdroj: 30585
Zdieľajte:

"Sezóna 2017/18 pre nás nedopadla najlepšie, keďže sme s Popradom druhý rok po sebe vypadli v prvom kole play-off. Skoro celú sezónu som hral s mladými chlapcami v štvrtej päťke, ale bolo to rozhodnutie trénera a ja som to prijal, keďže som chcel akokoľvek mužstvu pomôcť, aj keď to pre mňa najlepšie nebolo.

Prečítajte si aj

Hanlon sa smial novinárom: Naposledy keď som išiel hore, vy ste išli dole

Nakoniec som hral prvú päťku, keďže nemal kto hrať. Snažil som sa pomôcť, ako som vedel, ale nedopadlo to pre nás všetkých najlepšie, nakoľko sme vypadli. Po sezóne bola možnosti ostať v Poprade, ale potom to padlo, tak som sa spojil s bývalým spoluhráčom Paľom Paukovčekom, ktorý mal ísť trénovať Žilinu.

Pýtal sa ma, či by som nechcel prísť a ja som povedal, že áno. Aj keď príprava nebola ideálna, keďže v Žiline to v lete bolo tak, ako bolo. Letnú prípravu som si ale odmakal, čiže som vedel, že som na sezónu dobre pripravený.

Prečítajte si aj

Buď zaplatím do kasy, alebo pozvem spoluhráčov na punč, smeje sa Faille

Aj keď nie sme na tom najlepšie, tak sa snažím pomôcť, ako sa len dá. Či už bodmi, alebo ubrániť oslabenia, či pomôcť mladých chlapcom. V roku 2018 boli aj ťažšie obdobia, nikdy sa netreba vzdávať, stále musíš nájsť v sebe silu, ísť aj napriek prekážkam,"

Lukáš Hvila.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články