Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Miškolc nevie hrať prvé tretiny, Zvolen ukončil rok výhrou: Už to nebolo o hokeji

ZVOLEN - HKM Zvolen na záver roku porazil DVTK Jegesmedvék Miškolc a nedopustil ďalšie domáce prekvapenie, ako naposledy proti MAC Budapešť.
Zdroj: 30067
Zdieľajte:

"Bryndziari" uspeli 2:0 po góle Drgoňa z tretej minúty a Vandasa do prázdnej brány v úplnom závere: "Keď to nejde s brankárom, tak to ide bez neho," smial sa navrátilec po mesačnom zranení, ktorý zahodil niekoľko šancí: "Bol to ťažký, ubojovaný zápas. Vedeli sme, že to bude proti Miškovcu ťažké. Veľmi dobre bránia, čo sa potvrdilo, ale my sme dali do tohto zápasu srdce a napokon zaslúžene vyhrali. Hlavné sú tri body. Verím, že nás toto víťazstvo nakopne do ďalších zápasov v novom roku," hodnotil 27-ročný Popradčan.

Prečítajte si aj

Hanlon sa smial novinárom: Naposledy keď som išiel hore, vy ste išli dole

O víťazný gól sa postaral obranca Adam Drgoň, ktorý verí, že táto výhra ukončí trápenie HKM: "Máme tri body, za čo sme vďační. Mňa teší, že sme hrali poctivo a jednoducho v defenzíve. Takto by to malo vyzerať vždy. Zakončili sme rok víťazstvom, trochu oddýchneme a ideme ďalej. Verím, že od tohto víťazstva sa odrazíme a hlavy sa uvoľnia, pretože v našom prípade to už nebolo o hokeji. Dostali sme sa do psychickej deky. Potrebujeme to prekonať, čo sa teraz už musí stať," hovorí Drgoň.

DVTK tak odchádzal domov bez streleného gólu. Jeden z lídrov tímu, Bálint Magosi, otvorene hovoril o hrozných prvých tretinách: "Aj teraz sme v nej hrali zle. Prvé tretiny nám v posledných stretnutiach na ľade súperov vôbec nejdú. Aj teraz bol ten štart zlý. Musíme nájsť cestu, ako to zlepšiť," uvedomuje si maďarský reprezentant a v minulej sezóne kapitán Miškolca: "Potom sme sa vrátili späť do stretnutia, hrali sme lepšie, no nepodarilo sa nám streliť gól," dodal.

Prečítajte si aj

Buď zaplatím do kasy, alebo pozvem spoluhráčov na punč, smeje sa Faille
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články