Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zabudnutý talent šokuje: V tretej lige je väčšia chuť do hokeja ako v KHL

DOLNÝ KUBÍN - Niekdajší talent slovenského hokeja Martin Réway je takmer mesiac súčasťou treťoligového klubu MHK Dolný Kubín.
Zdroj: 29666
Zdieľajte:

Nie je žiadnym tajomstvom, že bývalý benjamínok ešte z čias pôsobenia Vladimíra Vůjtka pri reprezentácii SR v posledných dvoch rokoch upadol takmer do zabudnutia.

Prečítajte si aj

Slovenský Winter Classic mal byť na Štiavničkách, ale...?

Najväčšie problémy mu spôsobil zápal srdcového svalu, ktorý ho na sedem mesiacov pripútal na lôžko a na rok vyškrtol z hokeja. Nasledovali pokusy o uplatnenie sa v kempe Montreal Canadiens, či naposledy v Hradci Králové. Nevyšlo.

Prečítajte si aj

Nie je vicemajster ako vicemajster

Predtým naháňal puk v drese Slovana Bratislava v KHL. 23-ročný útočník prijal "výzvu" v podobe pôsobenia v tretej slovenskej lige v drese MHK Dolný Kubín. "Kluby sa mi ozývajú, ale fyzicky nie som pripravený hrať. Od konca v Hradci Králové som mesiac a pol naplno trénoval, potom som ochorel a kondička sa stratila. Stačilo málo a ja som musel začínať vlastne od začiatku. I preto kluby zo Slovenska a Česka zatiaľ odmietam. Nechcem niekam prísť, povedať, že som v poriadku a pritom sa tak necítiť,” cituje Réwaya Denník Šport.

Prečítajte si aj

Nebojí sa bitiek a chrčí ako grizzly, z NHL prišiel Selleck pod Urpín po titul

Rodák z Prahy je čoskoro mesiac na Orave, avšak odohral len jeden duel s Partizánskym (7:3), v ktorom si pripísal dve asistencie. Ďalší zápas v Senici neabsolvoval, nakoľko ho z hry vyradila choroba. Réway vyšiel vonku so zaujímavým tvrdením. "Páči sa mi však, ako kubínski chalani, čo chodia do roboty a večer prídu na tréning, majú čas a chuť na hokej. Viacerí majú z hry väčšiu radosť ako hráči z KHL. Áno, teraz som súčasťou mužstva z nižšej ligy, ale keď príde zaujímavá ponuka, a to nemyslím finančne, ale hokejovo, tak ju zvážim a prijmem," doplnil pre Denník Šport Martin Réway.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články