Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovenský Winter Classic mal byť na Štiavničkách, ale...?

BANSKÁ BYSTRICA - Nedeľná medializovaná informácia o zriadení prvého Winter Classic (zápas pod holým nebom) ešte nemá jasnú definitívu. V pondelok prišiel s novou správou riaditeľ Pro-Hokeja Richard Lintner.
Zdroj: 29655
Zdieľajte:

U nás je zvykom, že všetko, čo sa povie, nemusí platiť. Zdá sa, že šéf spoločnosti Pro-Hokej Richard Lintner sa trochu poponáhľal s určením dejiska tohto prestížneho podujatia. Za miesto síce určil futbalový štadión na Štiavničkách v Banskej Bystrici, avšak..."Musím však upresniť, že aby sa tak stalo, zostáva ešte dotiahnuť niekoľko dohôd, ktoré až následne definitívne otvoria dvere tomuto veľmi dlho očakávanému podujatiu na spomenutom mieste."

Prečítajte si aj

Nie je vicemajster ako vicemajster

"Náš programový a organizačný tím je na sto percent pripravený zabezpečiť originálny a nezabudnuteľný športový zážitok hokejovým fanúšikom na Slovensku. Osobne si želám, aby sme definitívnu podobu podujatia predstavili verejnosti už onedlho priamo z Banskej Bystrice ako hostiteľského mesta,” poskytol vyjadrenie na túto tému pre oficiálny facebookový profil TL Richard Lintner.

Prečítajte si aj

Dejiskom prvého Winter Classic bude Banská Bystrica

V prípade, že ak spomenuté dohody nedôjdu do finále, náhradné riešenie je nateraz neznáme.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/Tipsportliga

Diskusia

Podobné články