Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Andrisík berie hosťovanie v Detve ako novú výzvu, dúfa v čo najvyšší herný čas

BANSKÁ BYSTRICA/DETVA - Mladý 21-ročný útočník HC ´05 iClinic Banská Bystrica Martin Andrisík bol spoločne s kolegom Máriom Róthom poslaný na hosťovanie do HC 07 Detva, pretože v kmeňovom tíme by v závere ročníka ani jeden z nich nedostal poriadnu príležitosť.
Zdroj: 26776
Zdieľajte:

Rodák z Ilavy v aktuálnej sezóne nastúpil za prvý tím "baranov" na 22 stretnutí s bilanciou 2+2. Takú istú mal aj v Trnave, ale v trinástich dueloch. Deväťkrát hral aj v banskobystrickej juniorke, takže prechod do Detvy mu určite uľahčí situáciu s cestovaním: "Áno, určite je to lepšie pre náš všetkých. V Trnave bolo cestovanie hlavne na východ v pohode, ale keď sa hralo na západe, tak to bolo horšie, pretože sme sa museli sami dostaviť do Trnavy a odtiaľ nás zobral autobus," vrátil sa mladík myšlienkami k nedávnemu pendlovaniu.

Prečítajte si aj

VIDEO Crosby verzus Ovečkin: Sleduj NAŽIVO súboj najväčších hviezd NHL!

To bude zažívať síce aj naďalej, avšak autom iba z domovskej Banskej Bystrice do Detvy na tréningy či zápasy. Na vonkajšie stretnutia už nebude musieť čakať na pol ceste, alebo dochádzať stosedemdesiat kilometrov: "Každý deň budeme cestovať, pretože ešte aj Rastislav Gašpar je z Banskej Bystrice, takže budeme chodiť spolu autom a aj späť po všetkých zápasoch," prezradil.

Prečítajte si aj

Róth je za šancu v Detve rád, odoberie mu to starosti s cestovaním a predĺži si ročník

Na skúsenosť v Detve sa veľmi teší: "Beriem to ako novú výzvu. Dúfam, že si tam zahrám. Kvôli tomu tam idem, aby som hral," hovorí. Martin Andrisík nemá problém ani s tým, že klub pôjde pravdepodobne do baráže: "Beriem to normálne, budem sa hlavne snažiť pomôcť, ak dostanem šancu," tvrdí: "Osobný cieľ som si žiadny nedával. Uvidím, aký čas dostanem a podľa toho si stanovím aj cieľ."

Prečítajte si aj

Skalický prišiel pod Urpín s jasnými cieľmi, možno si ale odskočí späť do KHL

O tom, že spod Urpína odchádza hosťovať sa dozvedel v stredu, vo štvrtok už zarezával v Detve: "V stredu po tréningu bol za mnou Julo Koval a povedal, že idem a s Majom Róthom do Detvy. Prvý tréning bol dobrý, taký predzápasový. Bolo to niečo podobné, ako v Banskej Bystrici," dodal Andrisík, ktorého čaká premiéra v piatok na ľade HK Poprad.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články