Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Crosby verzus Ovečkin: Sleduj NAŽIVO súboj najväčších hviezd NHL!

PITTSBURGH - Súboj tradičných rivalov z Východnej konferencie NHL sa odohrá v noci z piatka na sobotu v PPG Paints Arene v Pittsburghu, kde zavíta mančaft na čele s Alexandrom Ovečkinom!
Zdroj: 27315
Zdieľajte:

Kto sa bude radovať po skončení duelu? Nenechajte si to ujsť v priamom prenose na TV Tipsport!

Úradujúci majster ostáva v doterajšom priebehu sezóny za očakávaniami, no v nadchádzajúcom súboji sa môže oprieť o šesťzápasovú víťaznú sériu pred vlastnými fanúšikmi. Vylepší túto bilanciu? „Tučniaci sa slušne rozbehli a do brány sa im vracia Murray. Capitals to v tomto dueli nebudú mať jednoduché, v domácich vidím väčšieho favorita ako naznačujú kurzy,“ napísal v analýze johnynz k víťazstvu Penguins do rozhodnutia (1,80). Nahliadnite aj vy do najlepšej ponuky kurzov z NHL. Vyskúšate napríklad stávku na body alebo góly Sidneyho Crosbyho v mesiaci február? Túto, ale aj veľké množstvo ďalších príležitostí nájdete TU!

Pridajte sa k najväčšej komunite tipérov a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva medzi tipérskou elitou spolu so vstupným bonusom 999 €. Hrajte skvelé súťaže, sledujte tisícky živých prenosov na TV Tipsport, nechajte sa inšpirovať tiketmu skúsených stratégov v populárnej Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy k svojim tipom a získajte atraktívne odmeny!

Posledný vzájomný súboj najväčších hviezd NHL skončil víťazne pre Ovečkina, ktorý v októbri doviedol Capitals k triumfu 4:1.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články