Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zápas museli náhle zrušiť: Bizarná príčina, diváci majú ďalší duel zadarmo

SENICA - Druhá hokejová liga potrebuje odohrať stretnutia o bronz. Dvojicu vytvorila Senica s Bardejovom. Sobotný duel na Záhorí sa však neuskutočnil.
Senickí hokejisti nastupujú na ľad.
Senickí hokejisti nastupujú na ľad. Zdroj: Paľo Gašpar
Zdieľajte:

Fanúšikovia v Senici si nemohli prísť na svoje. Rozhodcovia museli zápas zrušiť. Senický klub na sociálnej sieti prezradil príčinu:

Milí fanúšikovia,

dnes sme boli nútení skontumovať v prospech súpera prvý zápas série proti Bardejovu.

V prvom rade vám chceme povedať, že nás vzniknutá situácia úprimne mrzí, pretože nikto nechcel odohrať dnešný zápas tak, ako my.

Prečítajte si aj

Hráči Slovana po góle.VIDEO Slovanisti uznali kvalitu Košíc. Budúcnosť belasých? Nemáme informácie, neriešime ekonomiku

V druhom rade vám prinášame vysvetlenie, prečo situácia nastala: náš bežný zdravotnícky personál sa dnes nemohol zúčastniť zápasu zo zdravotných dôvodov. Zavolali sme dnes preto inú pani, ktorá chodí tento zdravotný dozor robiť na mládežnícky hokej.

Bohužial, rozhodcovia zistili, že nespĺňa podmienky pre 2. hokejovú ligu, o čom sme my vôbec nevedeli. Je to však naša chyba a verte, nikoho to nemrzí viac ako nás.

Prečítajte si aj

Hráči Popradu a Nitry.Bitky medzi Popradom a Nitrou majú dohru: SZĽH tvrdo trestal, Acolatsemu to zmenil

VSTUP NA ZAJTRAJŠÍ ZÁPAS JE PRETO ZADARMO PRE VŠETKÝCH! Vopred ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa úprimne ospravedlňujeme.

Prečítajte si aj

Šarvátka medzi Popradom a Nitrou.VIDEO Nechutný koniec súboja v Poprade: Hráči sa mlátili hlava - nehlava, arbitri udelili vyše 350 trestných minút
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články