Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ak zapracuje na nedostatkoch, bude ešte komplexnejší: Nitra podpisuje strojcov titulu

NITRA - Úradujúci slovenský majster HK Nitra podpísal novú 2-ročnú zmluvu s kanadským obrancom Alexom Cottonom. Nitriansky klub o tom informoval na oficiálnej webovej stránke.
Obranca Alex Cotton.
Obranca Alex Cotton. Zdroj: Miroslav Slávik - HK Nitra
Zdieľajte:

Cotton sa stal súčasťou Nitry v priebehu uplynulej sezóny. Pod Zobor prestúpil zo švédskeho mužstva Västerviks IK. Corgoňom pomohol k majstrovskému titulu 31 bodmi (10+21) v 61 zápasoch.

Prečítajte si aj

Steel Aréna v Košiciach.Steel arénu zatvorili: Do košického stánku nalejú milióny. Hráči si budú zvykať na veľkú zmenu

„Je stále veľmi mladý a na svoj vek ukázal už v prvej sezóne výborné hokejové schopnosti. Určite môže ďalej hokejovo rásť. Navyše veľmi dobre zapadol do kolektívu. Verím, že v budúcej sezóne, ak zapracuje na zlepšení niektorých nedostatkov, môže byť ešte komplexnejším obrancom a sme veľmi radi, že bude u nás pokračovať," uviedol k predĺženiu spolupráce so zámorským hráčom, ktorý 12. mája oslávi 23. narodeniny, prezident klubu Miroslav Kováčik.

Prečítajte si aj

Slovenský útočník Marko Daňo.MS 2024: Dvoch hráčov pošlú preč. Daňa by potešilo, keby mu tréneri splnili želanie, Slafkovský nechce mať veľké oči

Prečítajte si aj

Útočník Juraj Slafkovský.MS 2024: Slafkovský otvorene: Chcem hrať za Slovensko a nie sa ukazovať. To sa môžem niekde inde
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články