Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Šláger ako remeň, uvidíme po dnešnom kole na čele tabuľky nového lídra?

NITRA – Dnes máme na programe 26. kolo Tipsport ligy. Napínavý bude zápas medzi druhými Košicami a treťou Nitrou. Barani budú bojovať so Zvolenom a je možné, že po dnešných zápasoch uvidíme nového lídra. Takisto sa pozrieme aj na ostatné zápasy, ktoré budú sľubovať veľkú drámu.
Zdroj: facebook.com/pg/hknitra
Zdieľajte:

HK Nitra – HC Košice

V 26. kole sa v Nitra aréne predstavia proti domácej Nitre hokejisti HC Košice. Mužstvá v tabuľke delí 8 bodov. Aktuálny majster so ziskom 50 bodov figuruje na tretej priečke. Košiciam s 58 bodmi patrí druhá pozícia.

Prečítajte si aj: Rosandič sa netešil ani na druhý pokus: "Ešte neviem, ako dlho tu zostanem"

Košice majú stabilných strelcov a dosiahli už stogólovú métu. Mali však o niečo viac času na odpočinok, keďže sa v piatok v Steel aréne konalo vystúpenie známeho ruského krasokorčuliara Jevgenija Pljuščenka. Naopak Nitra sa môže pochváliť skvelým Valentom v bránke a novou posilou v útoku menom: Timotej Šille.


V domácom drese bude chýbať okrem iných aj Mitch Versteeg, ktorý musí nútene pauzovať za zákrok na Petra Ölveckého, ktorému sa sezóna predčasne skončila. Domáci obranca inkasoval od disciplinárky trest zastavenia činnosti vo výške 3 mesiacov nepodmienečne.

Tipujeme výhru Nitry kurze 2.44

MHC Martin - HC Nové Zámky

Vynútená pauza kvôli žltačke Martinu sčasti pomohla, pretože pozbierali niekoľko cenných bodov. Naposledy sa im však nedarilo v Nitre, kde nedali ani gól.


Nové Zámky hrajú ako na hojdačke. Naposledy v Liptove viedli futbalovo 1:0 a napokon brali len bod za prehru v predĺžení.

Tipujeme výhru Martina v kurze 1.85

HK Dukla Trenčín - MHk 32 Liptovský Mikuláš

Trenčín naposledy porazil Banskú Bystricu 3:2pp. Doma hrá útočnejší hokej.

"Bol to náš vynikajúci tímový výkon, takto by som si našu hru predstavoval." povedal po zápase tréner Trenčína.

Trenčania sú v tabuľke na piatom mieste, na štvrtú Žilinu strácajú len štyri body. Dukla teda chce bodovať a určite sa Liptákov nezľakne.

Veľká opora Trenčína - Marcel Hossa


Posledný zápas odohrali Liptáci s Novými Zámkami a po vyrovnanom zápase si nakoniec pripísali dva body za výhru 2:1pp. Mikuláš sa môže spoľahnúť na skúsených hráčov.

Najproduktívnejší hráč: Sukeľ Matúš (12+8)

Tipujeme výhru Trenčína v kurze 1.75

MsHK Žilina- HK Poprad

Žilina sa rozbiehala veľmi slabo, potom urobila zopár zmien v zostave a postupne sa dostala na pekné 4. miesto. Postupne môže v ďalšom priebehu atakovať tretiu pozíciu. Musí si však hrať svoje a mať pekný útočný hokej.


Po výmene trénera v Poprade, mužstvo dosahuje dobré výsledky. Pod Tatrami sa naposledy zrodil nečakane jasný výsledok. Popradčania získali tri body za víťazstvo 6:1 nad Zvolenom a odlepili sa z posledného miesta tabuľky. Podtatranci preto nemusia skladať zbrane a pokojne môžu zaútočiť na vyššie pozície.

Tipujeme neprehru Popradu v riadnom hracom čase v kurze 1.83

HKM Zvolen - HC ´05 iClinic Banská Bystrica

Ani pod vedením nového kouča nenašli hokejisti spod Pustého hradu hernú pohodu. Zvolenčania doplácajú na nevyrovnanosť výkonov, čo potvrdzujú aj ich posledné dve ligové vystúpenia. Vonku prekvapivo podľahli dvadsiatke 1:2 a naposledy vyfasovali v Poprade poltucet.


Bystričania sa naposledy potrápili doma s Trenčínom a po prehre 3:2pp si do tabuľky pripísali len bod.

Vladimír Országh, tréner B. Bystrice: "Prehrali sme dva zápasy po sebe, no nerobíme z toho tragédiu. Trenčín dobre bránil, organizoval hru, my sme nemali ten typický pohyb a neuplatnili sme ani našu doménu v súbojoch"

Tipujeme výhru Banskej Bystrice v kurze 1.85

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články