Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tréner Michaloviec na novú sezónu je vybavený. A čo mužstvo?

MICHALOVCE - Hokejistov extraligových Michaloviec aj v novej sezóne 2024/25 povedie fínsky kormidelník Tomek Valtonen. V rozhovore pre tvnoviny.sk to potvrdil športový manažér Marek Mašlonka.
Hráči Michaloviec po zisku bronzových medailí.
Hráči Michaloviec po zisku bronzových medailí. Zdroj: TASR - Henrich Mišovič
Zdieľajte:

"Trénerský štáb pod vedením Tomeka Valtonena pokračuje, a preto verím, že aj v nasledujúcom ročníku môžeme byť úspešní," uviedol Mašlonka, ktorý by mal ostať vo svojej funkcii.

Prečítajte si aj

Jaroslav Markovič (vpravo) ukončil kariéru.Vyše 1000 zápasov, množstvo bodov, ale bez domáceho titulu: Ikona hokeja v Martine dohrala

Zloženie realizačného tímu by sa taktiež nemalo meniť. Posty asistentov by mali zastávať Marek Kolba a Daniel Sedlák, brankárov bude trénovať Peter Pútec. Ako by to mohlo vyzerať v kádri?

Prečítajte si aj

Brankár Marcel Melicherčík.Marcel Melicherčík prelomil mlčanie: Rozsiahlo objasnil vylúčenie zo Spiša

"Chceme si zachovať kostru tímu, pretože tu máme skvelú partiu hráčov a neradi by sme robili nejaké radikálne zásahy. Niektorí odchádzajú, skončili sa im zmluvy. Radi by sme si ponechali legionárov, ktorých sme tu mali, ale nie je to v našich silách, aby sme všetkých dokázali udržať. Väčšina Slovákov ostáva a pribudnú aj nové mená," dodal Marek Mašlonka.

Prečítajte si aj

Český tréner Vlastimil Wojnar.Prečo Melicherčík chýbal Spišiakom? Tréner Wojnar dal veci na pravú mieru
Zdieľajte:
Zdroj informácií: tvnoviny.sk

Diskusia

Podobné články