Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Rosandič sa netešil ani na druhý pokus: "Ešte neviem, ako dlho tu zostanem"

BANSKÁ BYSTRICA – Svoj druhý zápas za HC´05 iClinic Banská Bystrica v tejto sezóne absolvoval mladý obranca Mislav Rosadič.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Chorvátsky rodák má dvojcestnú zmluvu so stredoslovenským celkom a zároveň aj Slovanom Bratislava. V KHL počas tohto ročníka nastúpil na osemnásť duelov, v ktorých strelil jeden gól a na dva prihral.

V drese „baranov“ to bolo jeho druhé tohtosezónne vystúpenie, prvé pred domácimi fanúšikmi, no ešte ani raz neslávil víťazstvo, keďže okrem duelu s Duklou Trenčín bol aj pri októbrovej prehre s Košicami.

Po zápase ale ešte nevedel, či ho pod Urpínom čaká iba jedno stretnutie, ako naposledy, alebo ich bude viac: „V tejto chvíli neviem povedať, ako dlho tu zostanem.“

Zároveň je však veľmi rád za šancu, ktorú dostal, pretože sa na ľade nejaký čas neobjavil: „Dlhšie som nehral, takže som veľmi rád, že mi tréneri dali príležitosť a dúfam, že sa dostanem do herného tempa,“ pokračoval bronzový medailista z MSJ.

Zápas však Banskej Bystrici nevyšiel. Sklamaný Rosandič bol dostatočne kritický, ale určite mal pravdu: „Trenčín sa od začiatku sezóny zlepšil a my sme nehrali to, čo Banská Bystrica ukazovala doteraz. Mysleli sme si, že to príde samé. Neplnili sme si svoju robotu dostatočne a tak to potom aj skončilo,“ dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články