Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vyše 1000 zápasov, množstvo bodov, ale bez domáceho titulu: Koniec ikony martinského hokeja?

MARTIN - Slovenský hokejista Jaroslav Markovič koketuje s myšlienkou ukončiť kariéru. 38-ročný útočník ostatné dve sezóny strávil v drese francúzskeho Epinalu. V kariére odohral cez tisíc duelov. Na Slovensku sa majstrovského titulu nedočkal.
Jaroslav Markovič (vpravo) ukončil kariéru.
Jaroslav Markovič (vpravo) ukončil kariéru. Zdroj: TASR - Pavol Ďurčo
Zdieľajte:

Rodák z Martina už ako 17-ročný debutoval v rodnom mužstve počas sezóny 2002/03. V tom istom ročníku nechýbal na majstrovstvách sveta do 18 rokov a na krk si zavesil strieborný kov. Markovič pri každej príležitosti bol vždy nápomocný martinskému klubu, aj v jeho najťažších časoch.

Prečítajte si aj

Brankár Marcel Melicherčík.Marcel Melicherčík prelomil mlčanie: Rozsiahlo objasnil vylúčenie zo Spiša

V sezóne 2016/17 sa podpísal pod krásne štvrté miesto v extralige. Následný rok strávil vo Vsetíne a po reštarte martinského hokeja mu pomohol získať striebornú medailu v druhej najvyššej súťaži. Po nej najbližšie tri sezóny odohral za konkurenčnú Žilinu. Pod Dubňom bol súčasťou nového projektu pod s názvom Vlci, ale každoročne vysoké ambície sa nepodarilo pretaviť do návratu medzi elitu.

Prečítajte si aj

Český tréner Vlastimil Wojnar.Prečo Melicherčík chýbal Spišiakom? Tréner Wojnar dal veci na pravú mieru

Od ročníka 2022/23 si obliekal dres francúzskeho Epinalu. Túto sezónu uzavrel so ziskom 36 bodov (10+26) v 33 zápasoch. Jaroslav Markovič má jeden český majstrovský titul, ktorý vybojoval v roku 2012 s Pardubicami.

Prečítajte si aj

Branislav Mezei oslavuje druhý titul s Nitrou.Branislav Mezei prezradil, čo bude s jeho kariérou. Pre Rapáča je nepochopiteľná jedna vec
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články