Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Florbalistky čaká dnes druhý zápas MSJ, tu sledujte prenos so Švédskom

Slovenské florbalové juniorské reprezentantky včera vstúpili do šampionátu prehrou so Švajčiarskom. Skomplikovali si tak šance na postup do semifinále, avšak obhajoba skvelého piateho miesta je stále veľmi reálna. Dnes sa naše dievčatá stretnú o 16:10 so superfavoritom zo Švédska. Z tohto zápasu vám opäť ponúkame priamy prenos.
Zdroj: floorball.org
Zdieľajte:

SLOVENSKO vs Švajčiarsko 3:6 (2:2,1:1,0:3)

Góly a asistencie: 12. Patakyová, 16. Žideková (Patakyová), 37. Bolová (Buková) – 1. Mahler (Mattle), 9. Gerig, 40. Ruegger (Greber), 45. Krahenbulh (Mattle), 47. Gerig (Wildermuth), 60. Wildermuth (Krahenbuhl). Vylúčenia: 4:0, využitie 0:1, oslabenie 0:0. Divákov: 315

„Do zápasu sme nevstúpili príliš dobre, hneď z prvého útoku sme dostáli gól, a potom aj z druhého, ale zdvihli sme sa, zrovnali sme skóre a hrali sme v celku veľmi dobre. Druhá tretina bola z nášho pohľadu najlepšia, dostáli sme sa do vedenia a prehrávali sme Švajčiarky. Hrali sme veľmi dobre, nepustili sme ich do nejakej väčšej šance, ale, bohužiaľ, sme ku koncu tretiny inkasovali vyrovnávajúci gól. V tretej tretine sme inkasovali jeden lacný gól, ktorý náš trošku zrazil, vzápätí druhý. A v okamžiku, keď sme mali šancu ešte so zápasom niečo urobiť, tak prišlo päťminútové vylúčenie a následne aj dvojminútové vylúčenie. Švajčiarky skúsene podržali loptičku, pridali ešte posledný gól a už sme nestačili s tým zápasom niečo urobiť. Celkovo hodnotím zápas veľmi dobre, pretože hráčky bojovali a myslím si, že to bol ich najlepší zápas v tomto zložení. Ukázalo sa, že nedostatok skúseností, nedostatok vzájomných zápasov nám trochu chýbal, aby sme mohli takéto celky poraziť. Nedá sa nič robiť, budeme bojovať ďalej. Zajtra proti Švédsku, to bude veľmi ťažký zápas, hlavne po tej psychickej stránke, keďže sú určite favoritom. Budeme sa potom pripravovať na zápas s Nórskom,“ vyjadril sa hlavný tréner slovenskej juniorskej reprezentácie Jaroslav Marks.

Posledný zápas v skupine odohráme v piatok proti Nórsku o 16:10 nášho času.


Čítajte aj:

Slovenky dnes vstupujú do MSJ vo florbale, tu sledujte priamy prenos!


Zdieľajte:
Zdroj informácií: szfb.sk

Diskusia

Podobné články