Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO: Daňo opäť hýril aktivitou!

Slovenský hokejista Marko Daňo prispel v noci na štvrtok v zámorskej NHL asistenciou k jasnému triumfu Columbusu nad Torontom 5:0.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Daňo si v dueli s Torontom pripísal asistenciu pri treťom góle Blue Jackets, keď prekorčuľoval popri mantineli z vlastného obranného pásma až do útočného, krížnou prihrávkou našiel voľného Scotta Hartnella a ten namieril do čierneho.

Pre slovenského nováčika to bol jubilejný 20. Bod v sezóne (8+12). Talentovaný útočník hýril aktivitou a na bránku hostí vyslal až šesť striel. Domáci brankár Sergej Bobrovskij kryl všetkých 35 pokusov súpera a zaknihoval si druhé čisté konto v ročníku a 11. v profiligovej kariére.

"Od začiatku sme na súpera nestačili. Nie je to nič príjemné, keď prehráte takýmto spôsobom. Výsledok 0:5 je trápny," nehľadal výhovorky kapitán Toronta Dion Phaneuf. Jeho tím prehral na klziskách súperov už ôsmy zápas v rade. "Modrokabátnici" síce chytili v závere základnej časti fantastickú formu, keď vyhrali 10 z 11 duelov, nič im to však nie je platné, keďže šancu na postup stratili už dávnejšie.

Marko a jeho hit na Morgana Riellyho:

Marko a jeho gólový pokus, o ktorom sa uvažovalo či to bol, resp. nebol gól:

Marko a jeho pokus o strelenie gólu:

Marko a jeho ďalší gólový pokus:

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, nhl.com, HokejovySvet.sk

Diskusia

Podobné články