Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO: Halák si nevybral dobrý moment na chybu

New York Islanders s Višňovským a Halákom prehral v divokom zápase s Philadelphiou 4:5.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Višňovský prihral na druhý gól NY Islanders (bodoval v štyroch z uplynulých piatich duelov), jeho tím ale prehral v divokom zápase s Philadelphiou 4:5. V bránke "ostrovanov" dostal šancu Jaroslav Halák, ktorý kryl 22 z 27 striel súpera a mal 81,5 % úspešnosť zákrokov.

Islanders prehrávali v tretej časti 1:4, ale mohutným finišom sa im podarilo vyrovnať. V 49. znížil na 2:4 Anders Lee. O necelé dve minúty vlial "ostrovanom" nádej Johnny Boychuk a 28 sekúnd pred koncom riadneho času nováčik Lee svojim druhým gólom v zápase a 25. v sezóne vyrovnal na 4:4.

Islanders potrebovali na definitívu do play off jeden bod a zdalo sa, že svoju misiu splnili. Flyers však napokon predsa len vyhrali, keď 2,1 sekundy pred koncom zaskočil Haláka strelou od ľavého mantinelu Brayden Schenn.

"Padlo to dnu. Neviem, ako sa to mohlo stať. Puk mi narazil do hokejky a myslel som, že ho mám niekde na sebe. Bol však za mnou. Naozaj neviem, ako sa to mohlo stať, musím si pozrieť video. Prehrali sme zápas, nie je to dobrý pocit. Chalani v závere neskutočne vyrovnali a ja som potom dostal takýto hlúpy gól. Prehru beriem na seba. Chyby robia všetci, ale ja som si nevybral dobrý moment. Nezostáva nič iné, ako to hodiť za hlavu a sústrediť sa na ďalší zápas," smutne konštatoval pre zámorské médiá Halák.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: HokejovySvet.sk, TASR, youtube.com

Diskusia

Podobné články