Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Česko je na nohách! Jágr pripustil účasť na domácich majstrovstvách

Vyzerá to tak, že hokejový velikán Jaromír Jágr mení svoje rozhodnutie. Hoci v minulosti povedal, že sa na šampionáte v Česku nepredstaví, jeho posledné slová dávajú fanúšikom novú nádej.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hokejová ikona Jaromír Jágr sa možno predstaví v reprezentačnom drese na májových majstrovstvách sveta v susednej Českej republike. A to aj napriek tomu, že momentálne najstarší hráč zámorskej NHL v minulosti avizoval, že sa na domácom šampionáte určite nepredstaví.

"Dohodli sme sa s Růžou (český tréner Vladimír Růžička) tak, že sa po sezóne čo najrýchlejšie zbalím a vrátim sa do Česka. Neskôr sa normálne zaradím do mužstva. Ešte však nie je isté, či budem na majstrovstvách hrať," informoval hokejový velikán v rozhovore pre český denník Sport.

Český útočník je však so svojimi vyjadreniami opatrný: "Budem trénovať a uvidí sa, ako sa to celé vyvinie. Do Prahy si určite beriem korčule, ale či ich ozaj obujem, to nikomu nezaručujem. Musíme si sadnúť s Růžou a z očí do očí to všetko preberieme.“

Pre český národný tím by bola prípadná účasť na domácom šampionáte výrazným posilnením. Množstvo fanúšikov už ani nedúfalo, že ešte niekedy uvidí Jaromíra Jágra v reprezentačnom drese. Prítomnosť jeho osobnosti, by Čechom rozhodne dovoľovala rozmýšľať o tých najvyšších priečkach.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články