Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO: Štyri góly v dvoch zápasoch po sebe, Meszároš pred MS v optimálnej teplote

Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš si v druhom zápase po sebe vylepšil štatistiky v zámorskej NHL o dva góly, okrem toho bol vyhlásený za prvú hviezdu a druhú hviezdu celého večera .
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V stretnutí s Coloradom to na body nestačilo, v noci na utorok už jeho presné zásahy priniesli Buffalu triumf na ľade Arizony 4:1. Dvadsaťdeväťročný bek tak nazbieral v 54 dueloch sezóny 13 bodov za sedem gólov a šesť asistencií.

Oba góly proti „lavínam“ z Colorada:

V súboji najhorších tímov východu a západu zažiaril slovenský obranca Andrej Meszároš, ktorý strelil dva góly a zaslúžil sa o víťazstvo Buffala na ľade Arizony 4:1. Meszároš strelil dva góly v druhom zápase za sebou a na konte ich má už 7. Na prvé tri presné zásahy potreboval 53 zápasov, teraz pridal štyri v priebehu dvoch.

Oba góly proti „kojotom“ z Arizony:

"Neviem, ako si to mám vysvetliť. Proste strieľam na bránku a puky padajú dnu. Niekedy tvrdo pracujete a nedarí sa, inokedy stačí len páliť. Odohrali sme dobrý zápas, aj keď sme v úvode prehrávali. Mali sme dosť striel a ustáli sme aj tretiu tretinu," povedal zámorským médiám Meszároš, ktorý dvoma tvrdými strelami od modrej čiary otočili z 0:1 na 2:1 pre Sabres. Po zápase ho vyhlásili za prvú hviezdu a neskôr večer za druhú hviezdu celého večera.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, nhl.com

Diskusia

Podobné články