Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V noci sa do zostavy Islanders opäť vráti Višňovský, Halák bude chytať až v nedelu

Islanders v sobotu už aj s Višňovským, Halák bude chytať proti Detroitu
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hokejisti New Yorku Islanders nastúpia v sobotňajšom zápase NHL proti lídrovi Západnej konferencie z Anaheimu v zostave už aj so slovenským obrancom Ľubomírom Višňovským. Skúsený zadák sa naposledy objavil na ľade 13. marca v stretnutí proti Ottawe, pre bližšie nešpecifikované zranenie v dolnej časti tela vynechal päť duelov.

So spoluhráčmi absolvoval v tomto týždni dva tréningy. "Ak sa nestane nič výnimočné, mal by hrať," povedal pre denník NY Post tréner "ostrovanov" Jack Capuano. Višňovský stihol v aktuálnej sezóne odohrať 46 duelov s bilanciou 4 góly a 11 asistencií, v blížiacej sa vyraďovacej časti chce byť pripravený. "Play off je dôvod, prečo ešte stále pokračujem v sezóne," uviedol 38-ročný obranca, ktorý v Anaheime pôsobil dve sezóny. V tej prvej (2010/11) pridal k 18 gólom aj 50 asistencií a vytvoril si osobné maximum v profilige.

V súboji proti "káčerom" z Floridy sa do bránky tímu z Long Islandu postaví Čech Michal Neuvirth, jeho slovenský kolega Jaroslav Halák dostane prednosť v nedeľu proti Detroitu. Islanders ani v jednom z duelov nebudú môcť počítať so službami Michaila Grabovského. Bieloruský útočník má problémy po otrase mozgu a hrozí, že vynechá aj play off.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články