Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bývalý hráč NHL obvinený z podpaľačstva!

Bývalý hokejista Stephen Peat bol obvinený z podpaľačstva.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

Bývalý pravý krídelník Stephen Peat, ktorý sa objavil v 130 zápasoch v drese Washingtonu Capitals v rokoch 2001-2005, sa vzdal kanadskej polícii v Britskej Kolumbii minulý týždeň a bol obvinený z podpaľačstva.

Rodák z Princetonu v Britskej Kolumbii sa prihlásil na polícii sám 19. marca, odvtedy bol v starostlivosti policajtov. 35-ročný Peat je obvinený z podpaľačstva s ohrozením ľudského života a podpaľačstva spôsobujúceho poškodenie majetku.

Podľa novín Langley Advance podpálil dom svojho otca Waltera. Polícia potvrdila, že podpálil otcov dom 17. marca večer kvôli nezhodám, ktoré medzi nimi poobede nastali. Peatov čin dokonca videl aj jeden okoloidúci, ktorý sa ho pokúsil zastaviť, neúspešne. Dom aj vozidlá na príjazdovej ceste už horeli a boli značne poškodené. Pri požiari sa nikto nezranil.

Stephen Peat trávil svoju juniorskú kariéru vo WHL v tímoch Red Deer Rebels, Tri-City Americans a Calgary Hitmen pred tým, ako poskočil k profesionálom cez „pirátov“ z Portlandu (AHL v roku 2000-01). Draftovaný do NHL bol tímom Anaheim Ducks v druhom kole z celkovo 32. miesta v roku 1998. V júni 2001 bol vymenený do Washingtonu. Za Washington a celkovo v NHL stihol odohrať 130 duelov, v ktorých zaknihoval 10 bodov za 8 gólov a 2 asistencie, taktiež si pripísal 234 trestných minút. Kariéru ukončil po sezóne 2006/07.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: thehockeynews.com, HokejovySvet.sk

Diskusia

Podobné články