Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chaos na Floride, nebol brankár, ktorý by dochytal zápas

V nočnom zápase medzi Floridou Panthers a Torontom Maple Leafs došlo ku kurióznej situácii.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Panteri" mali počas zápasu obrovské problémy s brankármi, čo sa napokon aj prejavilo na konečnom výsledku. V prvej tretine dostal strelu do krku Roberto Luongo a hoci po ošetrení v bránke do prvej sirény vydržal, od prostrednej časti ho nahradil Al Montoya. Zranil sa však aj on a v 22. sekunde tretej tretiny po inkasovanom góle na 2:2 odkorčuľoval z ľadu do šatne. Luongo však už bol v civile a Panthers nemali v tej chvíli na striedačke náhradného brankára.

Vo floridskom tíme vznikol chaos a pár minút sa nehralo. Montoya sa napokon vrátil do bránky a zápas pokračoval. Náhradný brankár Floridy však evidentne nebol v poriadku a polozranený inkasoval gól z hokejky Petra Hollanda, ktorý napokon rozhodol.

Medzitým sa obliekol dokonca aj súčasný tréner brankárov a bývalý gólman NHL 41-ročný Robb Tallas, ktorý svoj posledný zápas v profilige odchytal vo februári 2001. Napokon sa však do bránky vrátil 9 minút pred koncom Luongo a duel dochytal.

"Takáto situácia sa stane málokedy, je to veľká smola. Bol som neustále v telefonickom kontakte s vedením ligy a napokon sa mi podarilo vybaviť povolenie pre štart Tallasa. Nie je to jednoduché riešiť takého veci o pol jedenástej večer. Som rád, že sa napokon Louie vrátil a dochytal to," povedal zámorským médiám generálny manažér Floridy Dale Tallon.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články