Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Grabovskij skončil po zákroku Nystroma na listine zranených

Islanders zapísali Grabovského na listinu zranených.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hokejisti New Yorku Islanders sa budú musieť v najbližších zápasoch NHL zaobísť bez útočníka Michaila Grabovského. Bieloruský reprezentant nedohral štvrtkový súboj s Nashvillom a vedenie newyorského klubu ho podľa agentúry Reuters zapísalo na listinu zranených hráčov.

Grabovskij utrpel v prvej tretine bližšie nešpecifikované zranenie v hornej časti tela po zákroku Erica Nystroma. Krídelník "predátorov" ho tvrdo atakoval v obrannom pásme Islanders, pričom Grabovskij si pri páde zrejme udrel hlavu o ľad. Niektoré zámorské médiá informovali, že 31-ročný bývalý hráč Montrealu, Toronta či Washingtonu utrpel otras mozgu. Zatiaľ nie je jasné, ako dlho bude "ostrovanom" chýbať.

Grabovskij prišiel do newyorského tímu vlani v lete ako veľká ofenzívna posila, zatiaľ však nedokázal naplniť očakávania. Spoluhráč Jaroslava Haláka a Ľubomíra Višňovského nazbieral v 51 dueloch sezóny iba 19 bodov (9+10).

Predstavitelia Islanders na miesto Grabovského povolali z farmy v Bridgeporte (AHL) 27-ročného krídelníka Kaela Mouillierata.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články