Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Pittsburghu lietalo pivo a nadávky na adresu ruskej superhviezdy

Alexander Ovečkin. Toto meno je v poslednej dobe asi najpoužívanejším vo všetkých médiách po celom svete. Momentálne v skvelej forme hrajúci ruský kanonier ale nie vždy upúta tým najlepším spôsobom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hviezda Washingtonu Capitals bola centrom pozornosti aj v nočnom zápase NHL na ľade Penguins. Bol výraznou postavou svojho tímu v azda najočakávanejšom zápase celej kanadsko-americkej NHL, keď strelil gól a na jeden prihrával. Ovečkin tak prispel k výhre svojho tímu 3:1.

Opäť však svoj skvelý výkon zatienil niečím, čoho by sa mal hokejista jeho kalibru vyvarovať. Na začiatku tretej tretiny sa dostal do korčuliarskeho súboja s Krisom Letangom. V rýchlostnom súboji ale ťahal za kratší koniec, čo zrejme nezniesol a odniesol si to práve obranca Penguins. Ovečkin poslal súpera na ľad po surovej "sekere", ktorou "pomasíroval" Letangov členok.

Zaujímavosťou je aj to, že tento zákrok zostal nepotrestaný. Ani jeden z arbitrov totiž nezdvihol pravicu a neposlal Ovečkina na trestnú lavicu. Najlepšie to asi vystihol komentátor Mike Milbury počas prestávky iného zápasu: "Ako si to do pekla mohli nevšimnúť?"

Keď to nevyriešili rozhodcovia, rozhodli sa to riešiť domáci fanúšikovia. Tí len pár sekúnd po upokojení vášni spustili celoštadiónový chorál "Ovi Sucks". Pár fanúšikov poslalo Ovečkinovi aj pozdrav v podobe letiaceho piva práve na striedačku Capitals.

Manažér Capitals si z toho ale ťažkú hlavu nerobil. Po zápase dokonca vtipkoval. "Ovečkin bol pravdepodobne aj tak smädný," komentoval celú situáciu Barry Trotz.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: nesn.com, Boris Silný

Diskusia

Podobné články